Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΜΠΡΟΣΤΑ :Το κοροϊδολογιο γύρισε πίσω απο το ΣΤΕ για διορθώσεις


Διαβάστε την ανακοίνωση:

 Σύμφωνα με πληροφορίες το πολυδιαφημισμένο κοροιδολογιο της ενεστώτας διοίκησης του Δευτεροβάθμιου συνδικαλιστικού μας οργάνου γύρισε πίσω απο το ΣτΕ, διότι προφανώς δεν περνάει οπως κατατέθηκε . Εμείς ως παράταξη ,απο την πρώτη στιγμή εκφράσαμε τις αντιρρήσεις μας, διότι πρόκειται για ένα βαθμολόγιο που δεν έχει άμεσες οικονομικές απολαβές για το σύνολο του χαμηλόβαθμου προσωπικού. 

Τουναντίον μάλιστα δημιουργεί αδικίες σε σχέση με τα ισχύοντα βαθμολογία των άλλων ένστολων σωμάτων και δίνει «ψίχουλα» σε πολύ μικρό αριθμό αστυνομικών, ενώ προϋπόθεση για την υλοποίηση του είναι και η αλλαγή του καθηκοντολογίου, με ότι συνεπάγεται αυτό! 

Παρά τις αντιρρήσεις μας, δεν αντισταθήκαμε ,ούτε προσπαθήσαμε επουδενί λόγω να εμποδίσουμε την πραγμάτωση του διότι είμαστε θιασώτες της άποψης οτι και ένα μικρό ποσοστό συναδέλφων να κερδίζει το ελάσσων, απο κάτι που είναι να γίνει ,καλό είναι να γίνεται ,παρότι η ανίκανη διοίκηση κατά το παρελθόν μπήκε μπροστά να ακυρώσει κάποια πράγματα που έγιναν και εξυπηρετούσαν έστω ένα μικρό αριθμό συναδέλφων (οπως ήταν οι πτυχιούχοι ). Άλλωστε αυτή είναι και η ειδοποιός διαφορά μας με αυτούς, που είναι ικανοί μόνο να καταστρέφουν και ποτέ να δημιουργούν . 

Απο την στιγμή που δεν έχουν την ικανότητα να προσφέρουν για το κοινό καλό, θεωρούμε ότι θα έπρεπε να ζητήσουν την βοήθεια μας, προκειμένου να γίνει κάτι καλό για όλους . Όμως, όπως κάθε ανίκανος; έτσι και αυτοί λειτούργησαν και συνεχίζουν να λειτουργούν εγωιστικά και εγωκεντρικά, δυστυχώς εις βάρος των συναδέλφων μας . 

Εμείς είμαστε εδώ να συμβάλουμε στην αντιστροφή του κλίματος, για το καλό του Έλληνα Αστυνομικού . Ποτε δεν είναι αργά.









Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μετά τις εκλογές της Ποασυ,να καταρτιστεί με το καλό ένα ορθότερο βαθμολόγιο από το νέο σωματείο.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μας έχει κουράσει αυτό το βαθμολογιο. Σαν το γεφύρι της Άρτας έχει καταντήσει. Τελικά δεν βλέπω να υπογράφεται οπότε θα φύγει το άγχος μερικών που αδικήθηκαν
Ο χρήστης ALEKOS είπε…
Τελικά το βαθμολογιο αποδεικνύεται πολύ δύσκολη υπόθεση.Ποιό θα είναι το αποτέλεσμα άραγε; και ποιό σημαντικό πότε;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θα το είδαν και θα γέλαγαν οι άνθρωποι
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θα κατάλαβαν πόσο κοροϊδία είναι! Το θέμα είναι να δούμε διαφορά στις τσέπες μας και όχι αστέρια στους ώμους μας και το μόνο σίγουρο είναι ότι οι περισσότεροι δεν θα καταλαβαίναμε τίποτα!!! Αλλά απ'οτι φαίνεται μερικοί έχουν το κόμπλεξ να πάρουν μόνο τους βαθμούς!