Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σέρρες: Από το Τμήμα Τροχαίας Σερρών, στο… μεταγωγών, διότι… «δεν συνεμορφώθην προς τας… υποδείξεις…»!



Έκπληξη προκάλεσε η ανακοίνωση μετάθεσης της Διοικήτριας του τμήματος Τροχαίας Σερρών, στο Τμήμα… Μεταγωγών (δεν το λες και… επιβράβευση), αμέσως μετά την συμπλήρωση των προβλεπόμενων ελαχίστων δύο ετών στην θέση.

Η έκπληξη έχει να κάνει, ότι καθ’ ομολογία όλων (και όταν λέμε όλων, εννοούμε αστυνομικών συναδέλφων της και πολιτών), η Διοικήτρια χειρίστηκε αποτελεσματικά και με την πρέπουσα υπευθυνότητα και ευαισθησία, τις όποιες υπηρεσιακές περιπτώσεις κλήθηκε να αντιμετωπίσει από την θέση της, στις Σέρρες.

Οπως μάθαμε, στο Αστυνομικό Σώμα θεωρείται από τα ποιο αξιόλογα στελέχη, με μετεκπαίδευση στην Ιταλία, στο σώμα των Καραμπινιέρων και με άπταιστη γνώση … πέντε ξένων γλωσσών!!!

Την μόνη γλώσσα που φαίνεται ΔΕΝ «ομιλεί», είναι αυτή των… πολιτικών γραφείων, και των πιέσεων να «στρογγυλεύει» υποθέσεις τροχαίων παραβάσεων, των προνομιούχων (όχι … απλών) φίλων των τοπικών «αρχόντων».

 Φαίνεται, πως στην Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη θεωρείται ακόμη, εν έτη 2021, αυτή η… «γλώσσα», κύριο προσόν, για ένα μέλος της Δημόσιας Διοίκησης και δει της ΕΛΑΣ, που θέλει να έχει εξέλιξη στο σώμα ή έστω να αξιολογείται αντικειμενικά η θητεία του! 

Αν υποθέσουμε πως όλοι σε αυτή την χώρα έχουμε «άκρες» κι «έναν «μπάρμπα την Κορώνη», θα υπήρχε η δυνατότητα να «ανατραπεί» η εντολή μετάθεσης των «διωκτών» της, με νέα παρέμβαση, εν τούτοις και προς τιμήν της, προτιμά να πάει στη νέα θέση που της ορίστηκε, με… ψηλά το κεφάλι και με …γλυκά στα χέρια!

Να σημειώσουμε πως όπως μάθαμε παράλληλα με την Διοικήτρια, αποχωρεί και ο υποδιοικητής του Τμήματος Τροχαίας!

Στην Ελλάδα και τα Σέρρας το ημερολόγιο γράφει 2021 και όχι 1980! Ή μήπως όχι!

 





Δημοσίευση σχολίου

11 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ζωάρα θα περάσει στο μεταγωγών Σερρών.
Και δεν το λέω ειρωνικά.
Ο χρήστης Unknown είπε…
Έπαιρναν τηλέφωνα από πολιτικά γραφεία για να τους σβήσει κλήσεις τροχαίας και αυτή πολύ ορθά έκανε την δουλειά της, όπως πρέπει ν την κάνουν όλοι είτε είναι στο δημόσιο είτε στον ιδιωτικό τομέα μπας και πάρει αυτή η χωρα τα πάνω της. Επειδή όμως έμαθε να κάνει σωστά την δουλεια ως "τίμιος" αστυνομικός υπάλληλος "δεν τους εκανε" και την μετεθεσαν σε άλλο τμήμα για να την τιμωρησουν. Παλι καλα να λεει που δεν την έστειλαν πχ Αλεξανδρούπολη. Όλοι ξέρουμε από ποια πολιτικά γραφεία έπερναν τηλέφωνα και δε τους έκανε τα χατίρια. Στην Ελλάς του 2000 γίναν όλοι βασιλιάδες.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μέχρι και το βαθμό του αστυνομικού υποδιευθυντή υπάρχει αμετάθετο από τη διεύθυνση.
Ο χρήστης Παναγιωτης είπε…
Κοπελια παντελονατη σου αφιερώνω αυτό"κάλλιο στα όρη άρχοντας παρά στην πόλη δούλος"!
Ο χρήστης Unknown είπε…
Εν αντιθέσει με την πρώην Διοικητρια της Τροχαίας Σερρών έτερος αξιωματικός, ############, γνωρίζοντας “να ομιλεί δημόσια την γλώσσα των πολιτικών γραφείων” τοποθετήθηκε άμεσα σε υπηρεσία επιλογής του (εκτός μεταθέσεων και σε υπηρεσία που είναι καλυμμένες οργανικά, όλες οι θέσεις αξιωματικών) και “ξεπληρωθηκε” το γραμμάτιο που λέει ο λαός…
Πιθανόν να έχει μετεκπαίδευση στο FBI με την ειδικότητα του κόλακα.
Ο χρήστης Unknown είπε…
Ναι το γνωρίζω απλά αναφέρω ότι θα μπορούσε να ήταν και χειρότερα. Αν ήταν διευθύντρια θα την είχαν στείλει σε άλλη διεύθυνση επειδή αυτό είναι το σύστημα και κανεις δε ντρέπεται. Αυτοί είναι.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Που είναι οι συνδικαλισταράδες μας, να την στηρίξουν τώρα και να καταγγείλουν δημόσια τα άτομα που είναι υπεύθυνα γιαυτή την παρωδία????Ξέχασα είναι Ιούλιος και αλμυρίζουν τα καλαμπαλίκια τους.......Ένα μεγάλο μπράβο σε αυτήν την αξιωματικό αλλά και στον υποδιοικητή που την στήριξε, με την αποχώρησή του από τη θέση του.
κύριε Χρυσοχοίδη αναμένουμε την παρέμβασή σας......
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γνώμη μου είναι ότι κάποιοι μάλλον θέλουν να σβήνουν κλήσεις και τοποθετούν σε θέσεις όπως η τροχαία κ η άμεση δράση άτομα τα οποία είναι του χεριού τους...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Στα Τμήματα Τροχαίας της Αττικής, αλλαξαν τους Διοικητές, ΑΜΕΣΑ, πριν δύο χρόνια, με την αλλαγή κυβέρνησης!!!
Οι συνδικαλιστές ούτε μια επισήμανση!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εισαι από τους γνωστούς ψεκασμενους, αυτούς που οταν ξήλωναν συναδέλφους από την υπηρεσία που εννοείς προ διετίας χειροκροτουσες....Μιλάτε και για κολακες εσείς που γλωσσα σας έγινε ακορντεον....
Ο χρήστης Unknown είπε…
Φίλε μου, μιλάω για τις επικυψεις κάποιον αξιωματικών σε πολιτικούς και πολιτικάντηδες στην Διεύθυνση μας, που μάλιστα με δημόσιες τοποθετήσεις τους προτρέπουν συναδέλφους να προσκυνήσουν συγκεκριμένα πολιτικά γραφεία.Αυτές οι δημοσιεύσεις αποτελούν σοβαρά ποιθαρχικα παραπτώματα και οι οποίες είναι εις γνώσιν των ανατερων μας, που με την σειρά τους σφυρίζουν αδιάφορα.
Αυτά δεν τα εφάρμοσαν κάποιοι που τιμούν και σέβονται το σώμα της ΕΛ.ΑΣ. Αντιθέτως σέβαστηκαν συναδέλφους και τους εαυτούς τους με αποτελέσμα τα ανωτέρω γραφόμενα του άρθρου.