Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αγωγή αποστράτων στον Νίκο Μπογιόπουλο - Τί τους εξόργισε


Αγωγή στον δημοσιογράφο, Νίκο Μπογίοπουλο, κατέθεσε η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών του Στρατού. Διαβάστε τον λόγο στην ανακοίνωσή της: Η Ε.Α.Α.Σ., τη Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021, κοινοποίησε στον ραδιοφωνικό σταθμό REAL FM 97,8 και στον δημοσιογράφο Νίκο Μπογιόπουλο, εξώδικο δήλωση .

Το  αίτιο  της  προαναφερθείσας  ενέργειας  της  Ε.Α.Α.Σ.,  είναι  η  κατασυκοφάντηση  της  Ενώσεώς  μας  από  τον  δημοσιογράφο  Ν. Μπογιόπουλο, σε εκπομπή του στον ραδιοφωνικό σταθμό REAL FM 97,8 την Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021.

Εκεί, ενώπιον μεγάλου αριθμού ακροατών της ραδιοφωνικής του εκπομπής του Σταθμού Real Fm , ο κ. Μπογιόπουλος χαρακτήρισε τα μέλη της Ε.Α.Α.Σ. με ιδιάζουσα χυδαιότητα και ψευδολογία, αποκαλώντας μας «αλήτες απόστρατοι της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών», αποδίδοντάς μας ψευδείς και ανυπόστατες ενέργειες.

Επειδή ο κ. Μπογιόπουλος δεν ανασκεύασε τις απαράδεκτες δηλώσεις του ούτε μετά την κοινοποίηση σε αυτόν και στον Real Fm του εξωδίκου , η Ε.Α.Α.Σ. υπέβαλε αγωγή αστικής αποζημιώσεως σε βάρος εκείνου και του ραδιοφωνικού σταθμού από τον οποίο μετεδόθη η επίμαχη εκπομπή.

Η δικαίωση των κατασυκοφαντηθέντων από τον κ. Μπογιόπουλο μελών μας αποτελεί πλέον υπόθεση της Ελληνικής Δικαιοσύνης την οποία και εμπιστευόμαστε.

Παραθέτουμε και την ανακοίνωση του ΚΚΕ:

Η αγωγή κατά του δημοσιογράφου Νίκου Μπογιόπουλου από την Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ), η οποία επιδίδεται στον αντικομμουνισμό με πρακτικές και φρασεολογία βγαλμένη από την εποχή των εκτελέσεων και εξοριών, είναι άθλια και απαράδεκτη. Φαίνεται ότι ορισμένοι πέρα από τη φασιστική και εμετική φρασεολογία της Χρυσής Αυγής αντιγράφουν και τις μεθόδους των διώξεων και των μηνύσεων απέναντι σε όσους καταγγέλλουν τις απαράδεκτες αντικομμουνιστικές πρακτικές. Το γεγονός μάλιστα ότι η ΕΑΑΣ, ως Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου (ΝΠΔΔ), είναι ένας φορέας που υπάγεται στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, επιβλέπεται άμεσα απ’ αυτό, και τυπικά εκπροσωπεί το σύνολο των αποστράτων του Στρατού Ξηράς, καθιστά υπόλογη την ίδια την κυβέρνηση.

 









Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης ΤΑΣΟΣ Μ. είπε…
Παπαναστάσης και Ντουνιαδάκης έχουν άποψη ή μαλώνει η κεντρική.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η ανακοίνωση του ΚΚΕ μόνο γέλιο μπορεί να προκαλέσει. Ποιος είναι ο Μπογιοπουλος και ο κάθε Μπογιοπουλος και ποιος του δίνει το δικαίωμα να χυδαιολογει χωρίς συνέπειες, στο όνομα του κομουνισμου;