Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Βάιος Σύρρος: Η ομάδα ΔΙΑΣ καθάρισε για άλλη μια φορά!!!


Παραθέτουμε ανάρτηση τού συναδέλφου δημοσιογράφου από τον τηλεοπτικό σταθμό Σταρ, Βάιου Σύρρου: Η μικρή δεν μπορούσε άλλο να περιμένει! Ούτε κίνηση καταλάβαινε, ούτε φανάρια. Σε πανικό η νεαρή μαμά, σε πανικό φυσικά και ο μπαμπάς. Πήραν ταξί αλλά... Η ομάδα ΔΙΑΣ καθάρισε για άλλη μια φορά!!!

Η υπέροχη ρουτίνα της Άμεσης Δράσης...



 









Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ομαδα δι.ας. και αμεση δραση ΜΟΝΟ.
Οι τεμπεληδες αχθοφοροι υπηρετουντες στα τμηματα ταξης και ασφαλειας ειναι αχρηστοι , δεν προσφερουν πουθενα και σε τιποτα απολυτως.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μάλιστα oi τεμπέληδες έγραψε ο δουλευταρας τι να πεις χάος χαος
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ότι και να σου απαντήσω θα είναι πραγματικά ανούσιο με τέτοια λογική που διαθέτεις.Ζήσε στην μαγική φούσκα σου σουπερ ντουπερ μάχιμε αστυνομικέ και εύχομαι να μην περάσεις ποτέ από ένα ΑΤ ή ΤΑ γιατί τότε θα δεις τι εστί βερύκοκο.
Ο χρήστης Μπλε αρκούδα, είπε…
Είμαι σίγουρος ότι ο 7:41' δεν είναι συνάδελφος ή απλά 'τρολαρει' για τα σχόλια. Κανείς μας δεν έχει τέτοια άποψη, ειδικά για τους συναδέλφους των τμημάτων που αν και ολιγαριθμοι παλεύουν και ασχολούνται με τα πάντα. Σας το λέω εγώ που υπηρετώ στην Δ.Α.Δ. Α και μιλάω καθημερινώς με πολλούς συναδέλφους. Το σχόλιο είναι ξεκάθαρα ότι να 'ναι και προπαγανδιστικο. Όλοι μαζί μια γροθιά!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σε α.τ. και τ.α. υπηρετω 18 χρονια, και το σχολιο ειναι ειρωνικο. Οτι δεν αναγνωριζει κανεις , ουτε καν η οικογενεια μας , κανενας ομως , και την προσφορα τη δικη μας που υπηρετουμε στα τμηματα που εχουν καταντησει πλεον η χειροτερη υπηρεσια .