Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τρόμος για τον Τζόρτζεβιτς - Διαρρήκτες στη μεζονέτα του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή


Τρόμος για τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς καθώς παραλίγο να έρθει αντιμέτωπος με διαρρήκτες που είχαν εισβάλει στο σπίτι του στη Βούλα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού βρισκόταν στο σπίτι με τη σύζυγό του όταν διαπίστωσε ότι οι δράστες ήταν μέσα στη μεζονέτα τους. Μάλιστα μόλις οι κακοποιοί κατάλαβαν ότι θα τους αντίκριζαν οι ιδιοκτήτες, τράπηκαν σε φυγή πετώντας στο έδαφος κάποια από τα κοσμήματα που μόλις είχαν αρπάξει αλλά και έναν σιδερένιο λοστό.

 

Από τη μέχρι τώρα έρευνα προκύπτει ότι οι διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι παραβιάζοντας μια μπαλκονόπορτα και αμέσως μετά άρχιζαν να ψάχνουν παντού για χρήματα και κοσμήματα. Ο πρώην ποδοσφαιριστής κατήγγειλε την κλοπή στο τμήμα ασφαλείας Βούλας και περιέγραψε όλες τις στιγμές που έζησε με τη σύζυγο του, όταν κατάλαβαν ότι κάποιοι είχαν κάνει διάρρηξη στο σπίτι τους.

 

Οι αστυνομικοί πήραν κατάθεση από τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και τη σύζυγο του ενώ αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας.


 

Επίσης έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια δείγματα από υλικό που συνέλεξαν πάνω στα αντικείμενα που πέταξαν οι δράστες μήπως εντοπιστούν dna και αποτυπώματα, αν και οι Aρχές εκφράζουν τη βεβαιότητα ότι οι διαρρήκτες είναι σεσημασμένοι.

enikos.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια