Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γρηγόρης Τσαγκαράκης: Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου - Δεν είναι Τάλως στη Πύλη..είναι άνθρωπος


Κείμενο του συνδικαλιστή αστυνομικού Γρηγόρη Τσαγκαράκη: Δεν έχουν τοποθετηθεί τά απαραίτητα ηχοπετάσματα σε τμήμα τού βόρειου οδικού άξονα πού διέρχεται σε μικρή απόσταση μπροστά από το Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου. Η έλλειψη αυτών σε συνδυασμό με το παράπλευρο δρόμο πού οδηγεί στη Βιομιχανικη Περιοχή Ηρακλείου καθώς Και η γέφυρα πάνω από την Εθνική οδό πού έχει καταστεί μή λειτουργική έως και επικίνδυνη πού στην οποία διέρχονται καθημερινά φορτηγά βάρους 30-40 τόνων δημιουργεί μία ανυπόφορη κατάσταση. Η προσέλευση εκατοντάδων πολιτών κάθε μέρα στις υπηρεσίες τού Α.Μ.Η. και τό αστυνομικό προσωπικό αλλά πολύ περισσότερο οί αστυνομικοί πού εργάζονται στην Πύλη κινδυνεύουν Και επιβαρύνουν την υγεία τους σε αυτές τις απαράδεκτες συνθήκες.

Ή Διοίκηση του Α.Μ.Η.

Τό Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ή ΒΙΠΕ- ΕΤΒΑ 

Ο Δήμος Ηρακλείου 

Ή Περιφέρεια Κρήτης 

Ή ΠΟΑΣΥ. 

Οφείλουν νά δουν το πρόβλημα δίνοντας λύση γιατί οί Δημότες- Πολίτες και τό Αστυνομικό Προσωπικό δικαιούνται να βρίσκονται σε ένα ασφαλές Και υγιεινό περιβάλλον....!!

 

Αντιπρόσωπος ΠΟΑΣΥ Νομού Ηρακλείου Τσαγκαράκης Γρηγόρης 

 

 









Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ας πάνε στα περιφερειακά τμήματα για να έχουν επιτέλους μια ανθρώπινη διαβίωση.
Λογικά με το ζόρι είναι στα γραφεια κκαι στις λοιπές επιτελικές θέσεις.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Για το ραντάρ δεν είπες που προκαλεί πονοκεφάλους και για τους γειτόνους που ενοχλούν με τις μουσικές τους!α έχει και κάτι αδέσποτα που γαβγίζουν και ενοχλουν