Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πώς η κοκαΐνη έγινε... στόκος


Αδιανόητη γκάφα αστυνομικών, που δεν πίστεψαν ότι ο στόκος που βρήκαν στο αυτοκίνητο δυο εργατών στη Θεσσαλονίκη ήταν, όντως... στόκος. Θεώρησαν ότι ήταν κοκαΐνη, τους συνέλαβαν, τους κράτησαν δυο μέρες στο κρατητήριο αλλά η γκάφα αποκαλύφθηκε. Και αποκαλύφθηκε από το Associated Press, που έγραψε την Πέμπτη για τη γκάφα στη Θεσσαλονίκη.

Οι δυο άνδρες, ηλικίας 38 και 44 ετών από την Αλβανία, αφέθηκαν ελεύθεροι από τον εισαγγελέα και οι κατηγορίες τους για διακίνηση ναρκωτικών αποσύρθηκαν αφού η αστυνομία παραδέχτηκε ότι η ουσία που κατάσχεσε από το αυτοκίνητό τους, δεν ήταν κοκαΐνη αλλά στόκος για ξύλο!

Όταν έγινε ο έλεγχος οι δυο άνδρες είπαν στους αστυνομικούς πως η λευκή σκόνη στο αυτοκίνητο ήταν στόκος. Αλλά δεν τους πίστεψαν και θεώρησαν πως ήταν κοκαΐνη. Μετά τον έλεγχο, οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ συνέλαβαν τους δυο άνδρες, τους κράτησαν για δυο μέρες, κατασχέθηκαν τα κινητά τους και 2.900 ευρώ, τα οποία θεωρήθηκαν κέρδη από τη διακίνηση ναρκωτικών!

Δείγμα της σκόνης εστάλη σε δημόσιο εργαστήριο για ανάλυση. Και όπως προέκυψε από την ανάλυση η σκόνη είχε μερικώς κρυσταλλοποιηθεί εξαιτίας της ζέστης στο αυτοκίνητο των δυο ανδρών!

Έτσι έληξε η περιπέτειά τους... Αφέθηκαν ελεύθεροι, οι αστυνομικοί τους επέστρεψαν τα κινητά, το αυτοκίνητο και το ποσό των 2.900 ευρώ.

ΠΗΓΗ: Associated Pressant1news.gr


 









Δημοσίευση σχολίου

14 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όταν τα λέμε εμείς για τους ΔΙΑΣ μας λένε καλοπροαίρετους
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Οι ΔΙΑΣ έκαναν προσαγωγή.Η δικογραφία και οι κατασχεσεις έγιναν από αξιωματικούς του αρμόδιου Τ.Α. Ίσως έχουν δίκιο που σας λένε ...καλοπροαιρετους.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Έχεις απόλυτο δίκιο.....μόνο που ήταν ομάδα "Ζ".
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μπορει οντως να ηταν κοκαινη αλλα στο εργαστηριο να εγινε στοκος... οπως εχει τυχει ηρωινη να μετατραπει στο εργαστηριο σε σοδα μαγειρικη με ντεπον....
Ο χρήστης Νικος είπε…
Και ποιοι είστε ακριβως οι "εσείς" ρε ανώνυμε?Γιατί το δικό μου όνομα το βγάζω φορα... Στο τμήμα ρη δικογραφία ποιος την έκανε; Δεν είδε τι του πήγαν, η παραγωγικάρα αξυπ με την εμπειρία χρόνων? Και μην ακούσω ότι είναι υποχρεωμένος να γράψει ότι του πάνε. Δεν ήξερε αυτός ο σχετικός να μορφωσει τους "άσχετους" ΔΙΑΣ;
ΑΛΗΘΕΙΑ, εσύ που υπηρετεις; Αν είσαι και συνάδελφος και σχετικος με το αντικείμενο
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δε φταίει η ΔΙ.ΑΣ. μόνο.
Η αρμόδια υπηρεσία που επιλήφθηκε προανακριτικά και η οποία στοιχειωδώς γνωρίζει το αντικείμενο,δεν κατάλαβε τίποτα;
Επιπλέον δε γνωρίζουμε στοιχεία της δικογραφίας.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αστυνομία 2021 οι νέοι είναι των πανελληνίων ε?
Ο χρήστης Unknown είπε…
Κόψε τις χολυγουντιανες ταινίες, στοκε!
Ο χρήστης Unknown είπε…
Εσένα δηλαδή Νίκο αν ήσουν αξυπ k σου έρχονταν η διασ με τις ουσίες κ σου έλεγαν ότι έφερα τη τάδε ποσότητα από τη τάδε ουσία, τι θα έκανες; Θα βουτουσες τη μύτη μέσα σαν τον Scarface να διαπιστώσεις τι είναι;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αυτα γινονται εξαιτιας της ζεσης καποιων συναδελφων να φερουν ενα αυτοφωρο και ας ειναι οτι να ναι .
Σε δευτερο βαθμο φταινε φυσικα οι του τμηματος που δεν τους ειπαν ρε παιδια μαλλον δεν ειναι κοκα . Αλλα ποσες φορες οι της Αμεσης δρασης δεν επιμενουν οχι ειναι , οχι στειλτο κλπ
Αλλα μετα .... εμεις δεν ξεραμε ...τι @@@κια ομως οτι τους πηγαμε κοκα κ την πεταξαν θα ηξεραν να την λενε....
Τελοσπαντων το θεμα ξεκινα απο τα στατιστικα-κουτακια....οταν πανελληνιως η Αμεση Δραση ασχολειται πρωτιστος με αυτοφωρα της πλακας αλλα αν δει κανα μπράβο η κσνα κακοποιο πιθανον στριβει απο την αλλη ε τοτε κατι δεν παει καλα . Οχι οτι δεν κανει καλα που σχολειται κ με αυτα , αλλα οχι κ να ναι προτεραιοτητα τα ανουσια ... γυφτοι κ πρεζακηδες .
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εαν ο αστυνομικος ΔΙΑΣ ή οποοισδηποτε καταθεσει ενορκως οτι βρηκαν ουσια πιθανον ναρκωτικη ουσια ο αξυπ ειναι υποχρεωμενος να κατασχεσει και να αποστειλει την ουσια στο Χημειο.
Ο χρήστης Unknown είπε…
Έτσι ακριβώς
Ο χρήστης Rene είπε…
Υπάρχουν εδω κ χρονια κ τα ναρκοτεστ κ κανουν τη δουλιτσα τους μια χαρά σε τέτοιες περιπτωσεις...
Ο χρήστης PanR είπε…
Είσαι κοκαίνη μέχρι να αποδειχθεί πως είσαι στόκος.