Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πικάσο: Ποιος «έριξε» τον ανεκτίμητης αξίας πίνακα


Ο 66χρονος δραστήριος σύμβουλος επικοινωνίας του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, Γιάννης Αναστασάκος είναι αυτός (σσ κι όχι αστυνομικός όπως είχε αναφερθεί αρχικά) που απεικονίζεται στο πολυσυζητημένο βίντεο με την πτώση του ανακτηθέντα πίνακα του Πικάσο, που έγινε αντικείμενο διεθνούς κριτικής και σατιρικών σχολίων.

Ο κ. Αναστασάκος που έχει διατελέσει και πρόεδρος εταιρείας τηλεοπτικών σφυγμομετρήσεων ενώ έχει γίνει δύο φορές στόχος επιθέσεων από αγνώστους, εικονίζεται με μακό χακί μπλούζα να έχει κύριο ρόλο στην επίσημη παρουσίαση στα ΜΜΕ του εντοπισμού του υπερπολύτιμου έργου τέχνης, του διάσημου Ισπανού ζωγράφου.

Ο πίνακας του Πικάσο που έχει τοποθετηθεί –χωρίς κανένα μέτρο προστασίας- όρθιο στην άκρη ενός τραπεζιού σαν να είναι μία απλή διαφημιστική …κάρτα ή τυχαία κλοπιμαία , πέφτει μπροστά στον κ. Αναστασάκο, ο οποίος στη συνέχεια παίρνει τον πίνακα ανεκτίμητης αξίας από το πάτωμα με γυμνά χέρια και χωρίς να εξετάσει αν υπέστη καμιά ζημιά , τον τοποθετεί στο ίδιο …χείλος του τραπεζιού, στην ίδια επίφοβη θέση. Σε κατάσταση πλήρους αστάθειας, χωρίς κανένα στήριγμα, με πολλούς να θεωρούν ευτύχημα πως το δημιούργημα του Πικάσο δεν έπεσε πάλι στο πάτωμα. Προκαλώντας σειρά δυσμενών σχολίων αλλά και θυμηδία για τη μεταχείριση του έργου τέχνης στη διάρκεια της παρουσίασης από την ΕΛ.ΑΣ.

Ο κ. Αναστασάκος, που είναι μέλος της Ολομέλειας της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) θεωρείται ότι έχει μόνιμη, σημαντική παρουσία στο πλευρό του κ. Χρυσοχοΐδη σε θέματα επικοινωνίας. Ωστόσο έχουν υπάρξει αναφορές στελεχών της ΕΛ.ΑΣ ότι ορισμένες φορές «προχωρά σε παρεμβάσεις για αμιγώς αστυνομικά θέματα ή άλλα ζητήματα του υπουργείου πέρα από την επικοινωνιακή διάστασή τους», κάτι το οποίο αρνούνται συνεργάτες του.

 

Βασίλης Λαμπρόπουλος




Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σίγουρα βάζει το χεράκι του και σε θέματα που δεν τον αφορούν... Και δεν γνωρίζει την κατάσταση. Ελληναρας στο πλευρό του Τρισμεγιστου υπουργού.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αγωγή της ΕΛΑΣ σε βάρος κάθε φυσικού και νομικού προσώπου που αναπαρήγαγε σε βαθμό συκοφαντίας ότι τον έριξε αστυνομικός, αμαυρώνοντας την επιτυχία των συναδέλφων στον μέγιστο βαθμό!
Ο χρήστης Ανά κριτης είπε…
Ναι καλά...
σιγά μην κάνουν...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αλλος ενας αργομισθος που πληρωνει ο φορολογουμενος ελληνας . Σιγουρα τετοιοι σαν κ αυτον ασχετοι και πουθεναδες αργομισθοι συμβουλευουν τον τρισμεγιστο υπουργο μαζι με πρωην αρχηγους και στρατηγους που εχουν μεινει στη δεκαετια του 90. Πιο πατο δεν παει .
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ναι αλλά πάλι τον χωροφυλακα κοροϊδεύουν...ε ρε κράτος...με τέτοιο υπουργό πανεπιστημονα τι περιμένεις...το αρχηγείο ένα δελτίο τύπο για διευκρινίσεις στα κωλο σάιτ που κράζουν δεν μπορεί να βγάλει;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Απο τετοιους αργομισθους που πληρωνει ο ελληνικος λαος για να μην κανουν ΤΙΠΟΤΑ και τετοιες ρουσφετοθεσεις χορτασαμε.
Αφηστε τον απλο πολιτη να περιμενει ωρες το περιπολικο οταν το χει αναγκη και να αναμενει ωρες στο τμημα να εξυπηρετηθει . Διαλυσατε τα κυταρρα της αστυνομιας τα τμηματα , τα αφησατε χωρις προσωπικο , αυτες δηλαδη τις υπηρεσιες που ερχεται σε καθημερινη επαφη ο πολιτης και απαιτει υπηρεσιες και εξυπηρετηση , για να εξυπηρετειτε τα βυσματα που δεν χωρανε στα γραφεια και δεν τους φτανουν οι καρεκλες.. Καραγκιοζηδες
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όλοι οι άλλοι "άχρηστοι" φωνάξτε ένα άνθρωπο των ΜΜΕ των BLOC να στηρίξει τον πίνακα , αυτοί ξέρουν από όλες τις τέχνες και ειδικά την τέχνη της "πληροφόρησης" και της ¨αλήθειας"......!!!!!!