Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ηλεία: Νέα στοιχεία για τη στυγερή δολοφονία του 60χρονου


Όσο οι ώρες περνούν και με την αστυνομική έρευνα να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, τόσο σοκάρουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη στυγερή δολοφονία του 60χρονου ιδιοκτήτη ταξί στο Καπελέτο Ηλείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, το αντικείμενο με το οποίο χτυπήθηκε ο άτυχος 60χρονος βρέθηκε έξω από το χωριό.

Όπως λένε γείτονες και περίοικοι που έσπευσαν στο σημείο της τραγωδίας μόλις αντιλήφθηκαν ότι κάτι δεν πάει καλά, ο 60χρονος ήταν ακόμη εν ζωή, μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Άμεσα τον μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας της Βάρδας όμως τα τραύματά του ήταν τόσο βαριά που κατέληξε.

 

Είχε πέσει θύμα διάρρηξης

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 60χρονος είχε πέσει θύμα διάρρηξης την προηγούμενη εβδομάδα, με τον δράστη ή τους δράστες να καταφέρνουν να πάρουν μόνο το κινητό του τηλέφωνο.

Η αστυνομία έχει σχεδόν αποκλείσει το χωριό, κάνοντας εντατικές έρευνες για τον εντοπισμό οποιουδήποτε στοιχείου μπορεί να οδηγήσει στον δράστη ή τους δράστες, καθώς εξετάζεται ο μαυροφορεμένος άνδρας που είδαν οι γείτονες του 60χρονου να είχε συνεργό.

Συγκλονισμένο το Καπελέτο

Την ίδια ώρα, ολόκληρο το Καπελέτο βρίσκεται σε σοκ, μπροστά στο στυγερό έγκλημα.

Κάτοικοι της περιοχής και γείτονες του 60χρονου είναι συγκλονισμένοι και δεν μπορούν να πιστέψουν όλα όσα έχουν συμβεί.

Από την Αθήνα έφτασε στο χωριό, νωρίς το πρωί, ο αδερφός του άτυχου άνδρα. Οι γείτονες και οι φίλοι του τον περιγράφουν με τα καλύτερα λόγια και δεν μπορούν να φανταστούν ποιος θα του έκανε τέτοιο κακό, μόνο και μόνο για να πάρει χρήματα ή πολύτιμα αντικείμενα.

 





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια