Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Εκτός ΕΜΑΚ μετακινούνται 54 πυροσβέστες που αρνήθηκαν να εμβολιαστούν


54 πυροσβέστες από τις 8 ΕΜΑΚ της χώρας αποφάσισαν να μην κάνουν το εμβόλιο. Οι 19 να υπηρετούν στην Αττική. Η Ειδική Μονάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών είναι μία υπηρεσία η οποία ανά πάσα ώρα μπορεί να ταξιδεύσει στο εξωτερικό και πρέπει τα μέλη της να έχουν εμβολιαστεί και κατά του κορονοϊού.

Σε αυτά τα 54 άτομα δίνεται η δυνατότητα να υποβάλουν αίτημα για την υπηρεσία στην οποία θα μετακινηθούν ενώ δεν έχει υπάρξει συζήτηση για να γίνει κάτι ανάλογο με άλλους πυροσβέστες από άλλες υπηρεσίες.

Τα κενά αναμένεται να καλυφθούν άμεσα καθώς είχε ήδη καταρτιστεί ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης για όσους επιθυμούν να μπουν να μπουν στην ΕΜΑΚ.









Δημοσίευση σχολίου

17 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Έτσι γιατί έγιναν όλοι ξαφνικά γιατροί. Ας κάτσουν σπίτι τους με ντεπόν και χαμομήλι.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΜΠΡΑΒΟ στον Αρχηγό. Περιμένω να επεκταθεί σε όλο το δημόσιο, με αναστολή καθηκόντων και μισθοδοσίας.
Ο χρήστης Tigrhs1979 είπε…
Κύριε ανωνυμε εκτός από άσχετος είσαι κ επικίνδυνος. Ξέρεις τι σημαίνει δημοκρατία κ ελεύθερη επιλογή;; δεν είδα να σου απαγορεύουν το τσιγάρο που ευθύνεται για εκατομμύρια θανάτους κάθε χρόνο. Απλά μην βγάζεις χολή. Υπερασπίσου την γνώμη σου κ οι άλλοι την δική τους
Ο χρήστης PanR είπε…
Υποχρεωτική χορήγηση φαρμάκων πρώτη φορά στην ιστορία. Χρειάζεται οργάνωση, εγγυήσεις, νομική κάλυψη και προστασία των πολιτών κτλ. Τι ετσι αχταρμας, πάρε γιατί αλλιώς σε πηδάμε; Ότι ναναι.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δε θα κάτσουν σπίτι τους, απλά θα μετακινηθούν σε άλλες υπηρεσίες. Δυστυχώς για σένα και τους ομοίους σου δεν υπάρχει διάταξη που να σε βγάζει σε διαθεσιμότητα λόγω άρνησης ιατρικής πράξεως. Και αν υπάρξει τέτοια διάταξη στο μέλλον θα πρόκειται για πρωτοφανές σταλινικό μέτρο το οποίο θα καταπέσει στα ευρωπαϊκά δικαστήρια, διότι η Ευρώπη σιχαίνεται τον σταλινικό ολοκληρωτισμό.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
διαθεσιμότητα λόγω άρνησης ιατρικής πράξεως; Ληγμένα πινετε; για ενα εμβολιο για το οποίο δεν εχει εκδοθει άδεια και πιστοποίηση κ ειναι σε πειραματικό στάδιο; με ποια λογικη πρπει να στο επιβαλλει καποιος; γιατι να μην εχεις το δικαιωμα να αρνηθεις; εξαλλου 3 φορες την ενδομαδα κανει καποιος τεστ. ολα για το χρημα;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Οι άλλοι σπάσαν τα κεφάλια τους για να βρουν εμβόλιο να σώσουν ζωές όπως σε τόσες άλλες αρρώστιες που έχουν εξαφανιστεί για να έρθει ο Ηλίας από την Κάτω Ραχούλα να μιλήσει για δημοκρατία και ελεύθερη επιλογή.
Ο χρήστης Tigrhs1979 είπε…
Πολύ θα ήθελα να δω τι θα κάνεις κύριε πονηριδη όταν θα σου λέει ο κάθε προϊστάμενος σου ότι αύριο δεν έχει ρεπό γιατί έχουμε έλλειψη ατόμων λόγω αναδτολων. Πόσο χολή θα βγάλετε ακόμη;; υπερασπιστειτε την γνώμη σας χωρίς να θιγετε τους άλλους.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Έλα πες την αλήθεια, ήθελες και εσύ να μπεις στο δημόσιο, δεν τα κατάφερες και τώρα σου φταίνε όλοι και όλα. Κλασσικος κομπλεξικός. Προς το παρών, περίμενε την επέκταση του εγκεφάλου σου, μπας και γίνεις άνθρωπος.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κακώς τους αλλάξανε υπηρεσία. Έπρεπε να τους στείλουν κατευθείαν σπίτι τους.Να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός παντού να τελειώνει η υπόθεση. Εδώ μιλάμε για την δημόσια υγεία.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Οι εμβολιασμενοι και νοσούν και μεταδίδουν ποιο το νόημα να εμβολιαστουν νέα σε ηλικία και υγιή άτομα με εμβόλια που δεν έχουν κανονική εγκριση κυκλοφοριας και παρουσιάζουν επικίνδυνες παρενεργειες.
Και οι υποχρεωτικές ιατρικές πράξεις παραβιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συμφωνω απολυτα. Υποχρεωτικος εμβολιασμος σε ολο το δημοσιο και στις κρισιμες υποδομες ΤΩΡΑ οχι αυριο.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
κανένας δεν μπορεί να υποχρεώσει κανέναν για τίποτα, ούτε καν για να πιεί ένα ποτήρι νερό, ας πάνε λοιπόν όσοι δεν επιθυμούν εμβόλιο σπιτάκι τους να κάνουν όσοι "αντίδραση¨ θέλουν άνευ αποδοχών και μετά το πέρας της πανδημίας πάλι φίλοι να επιστρέψουν κανονικότατα στις εργασίες τους. όταν βγαίνει ένας υπάλληλος θετικός συμπαρασύρει μαζί του 2-4 ακόμα με αποτέλεσμα να κόβονται ρεπό- αδειες συνήθως εμβολιασμένων. ας κάτσουν σπιτάκι τους λοιπόν να μετρηθούμε οι υπόλοιποι να βγεί η δουλειά!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αν έρθει η ΕΜΑΚ να σας βγάλει από τα χαλάσματα να προσέχετε μην τυχόν δεν έχουν κάνει εμβόλιο. Εγώ στη θέση σας θα περίμενα μέχρι να βρεθεί εμβολιασμένος πυροσβέστης. Δεν είναι να παίζουμε με τη γρίπη
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Οι φαρμακευτικές εταιρείες δεν εγγυώνται την ασφάλεια του φαρμάκου και δεν φέρουν καμία ευθύνη, η Πολιτεία, επισήμως, δεν έχει εγκρίνει την πιστοποίηση του (μέσω του Ε.Ο.Φ) και οι γιατροί δεν αναλαμβάνουν ευθύνες για τυχόν παρενέργειες.
Όσοι εμβολιαστηκαν προσδοκούν υγεία και ανοσία.
Αυτοί που δεν εμβολιάζονται είναι ανεύθυνοι και κατά περίπτωση επικίνδυνοι, τόσο για τους εαυτούς τους, όσο και τους συνανθρώπους μας.
Κάτι δεν κολλάει.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Είδες κάπου ότι θα βγουν σε διαθεσιμότητα λόγω άρνησης ιατρικής πράξης??Το ότι υπηρετούν σε μια ειδική μονάδα και ανα πάσα στιγμή μπορεί να φύγουν για αποστολή στο εξωτερικό το σκέφτηκες? Ή θα φύγουν οι μισοί γιατί οι άλλοι μπορεί να είναι καραντήνα?Και για πες μου από που παίρνει άδεια ένα εμβόλιο γιατί σε βλέπω γνώστη.
Ο χρήστης Tigrhs1979 είπε…
Μια ερώτηση μόνο γιατί βλέπω ότι το κατέχεις το θέμα. Ο εμβολιασμενος που βγαίνει θετικός γιατί αποδεδειγμένα πια ξανακολλανε πόσα άτομα συμπαρασύρει;; έτσι μια ρητορική ερώτηση κανω