Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Εκτέλεσαν 44χρονo στη Θήβα - Πού στρέφονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.


Τα μεσάνυχτα ένας περίοικος ειδοποίησε το 100 και αμέσως σήμανε συναγερμός. Οι πρώτοι αστυνομικοί που πήγαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι ο άτυχος άνδρας ήταν νεκρός από τις σφαίρες.

Στον τόπο του εγκλήματος έφτασε ιατροδικαστής. Το θύμα, πατέρας δύο παιδιών, έχει τουλάχιστον έξι τραύματα με τα περισσότερα να είναι διαμπερή ενώ εντοπίστηκαν 9 κάλυκες από όπλο των 9 χιλιοστών.

Για αρκετές οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να συγκεντρώσουν μαρτυρίες από κατοίκους της περιοχές σε μία προσπάθεια να φτάσουν στα ίχνη του ατόμου που πυροβόλησε τον 44χρονο.

Στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκεται και υλικό από κάμερες ασφαλείας. Εκεί ευελπιστούν τα στελέχη της Ασφάλειας Θήβας ότι ίσως βρουν εικόνες από τον δράστης της δολοφονίας

  Σημαντικό για τους αστυνομικούς είναι μάθουν το παρελθόν του θύματος το οποίο δεν φαίνεται να έχει απασχολήσει τις αρχές.

Εκτός από μαρτυρίες των κατοίκων παίρνουν καταθέσεις συγγενικών και φιλικών προσώπων του 44χρονου σε μία προσπάθεια να μάθουν αν είχε προσωπικές ή οικονομικές διαφορές με κάποιο άτομο οι οποίες θα όπλιζαν το χέρι του και έφτανε στη δολοφονία.









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια