Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Φολέγανδρος: Ομολόγησε το έγκλημα ο 30χρονος


Ομολόγησε τη δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς ο 30χρονος σύντροφός της, ο οποίος συνελήφθη λίγες ώρες αφού η σορός της κοπέλας εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς από ψαράδες.

Ο φίλος του θύματος παραδέχθηκε ότι έσπρωξε στη θάλασσα την 26χρονη, αφού πρώτα έβγαλε εκτός δρόμου το αυτοκίνητο και το έριξε σε βραχώδη πλαγιά. Η κοπέλα βγήκε από το όχημα και αφού την ακολούθησε, την έριξε στο νερό. Υποστηρίζει δε ότι βούτηξε στη συνέχεια για να τη σώσει αλλά όταν διαπίστωσε ότι δεν είχε τις αισθήσεις της, καθώς χτύπησε το κεφάλι της σε βράχια, την άφησε και έφυγε.

Ο 30χρονος, ο οποίος μαζί με την άτυχη κοπέλα έκαναν κάμπινγκ στο νησί, απέδωσε την πράξη του στους συνεχείς τσακωμούς που είχαν τον τελευταίο καιρό, ενώ δηλώνει μετανιωμένος.

Η μαρτυρία που οδήγησε στη σύλληψή του

Η μαρτυρία μιας γυναίκας ήταν εκείνη που οδήγησε τις Αρχές στα ίχνη του. Μιλώντας στο Open τόνισε πως αρχικά είδε τη φωτογραφία του 30χρονου να κυκλοφορεί στο facebook, καθώς την είχαν κοινοποιήσει φίλοι της και σημείωσε πως είχε συγκρατήσει τον νεαρό στη μνήμη της λόγω της κόμμωσής του.

«Είχε χαρακτηριστικό μαλλί και το συγκράτησα. Περάσαμε από τον τόπο του συμβάντος κι εκεί στο αυτοκίνητο είδα ξαφνικά να ξεπροβάλλει ένας άνθρωπος, ο οποίος είχε παρόμοια μαλλιά με τη φωτογραφία που είχα δει» είπε η γυναίκα και πρόσθεσε: «Αυτομάτως το μυαλό μου πήγε στη φωτογραφία που είχα δει και στη συνέχεια καλέσαμε την αστυνομία. Αργότερα έμαθα πως όντως ήταν αυτός που αναζητούσαν και συνελήφθη από τις Αρχές».

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να του περάσουν χειροπέδες. Φέρεται να τους πέταξε πέτρες και να απείλησε ότι θα αυτοκτονήσει. Τελικά πείστηκε να ακολουθήσει τους αστυνομικούς στο περιπολικό, ώστε να μεταφερθεί στο Λιμεναρχείο της Φολεγάνδρου, όπου και πέρασε το βράδυ.

Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι ο 30χρονος, καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββάτου, όταν βρίσκονταν σε πλήρη εξέλιξη στην περιοχή οι έρευνες για το θάνατο της συντρόφου του, κρυβόταν κάπου εκεί κοντά και μάλιστα δεν αποκλείουν να παρακολουθούσε τους άνδρες της ΕΛΑΣ.

Οι ακριβείς απαντήσεις για τις συνθήκες θανάτου της 26χρονης κοπέλας αναμένεται να δώσει η νεκροψία – νεκροτομή που θα γίνει στην Αθήνα.

https://www.ant1news.gr


 









Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Άνοιξαν το δρόμο απ’ οτι φαίνεται οι δηλώσεις του Συνδικαλιστή!!οχι διαθεσιμότητα αλλά απόλυση!!