Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Άγρια δολοφονία 27χρονου στη Μύκονο - Τον μαχαίρωσαν κατά τη διάρκεια συμπλοκής μεταξύ δύο ομάδων νεαρών


Σε τραγωδία κατέληξε αιματηρό επεισόδιο μεταξύ δύο αντίπαλων συμμοριών νεαρών ρωσικής και αλβανικής καταγωγής, τα ξημερώματα της Τρίτης στη Μύκονο, με έναν 27χρονο να χάνει τη ζωή του, τραυματισμένος θανάσιμα από αιχμηρό αντικείμενο.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από την ΕΛ.ΑΣ στην άγρια συμπλοκή που σημειώθηκε στην περιοχή του Αγίου Φανουρίου - για χρηματικές διαφορές μεταξύ των δύο αντιμαχόμενων πλευρών - τουλάχιστον 12 άτομα, χωρισμένα σε δύο ομάδες, συναντήθηκαν με σκοπό να επιλύσουν την μεταξύ τους εκκρεμότητα.

Όμως σύντομα, η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο, με αποτέλεσμα οι νεαροί να έρθουν στα χέρια.

Ορισμένοι εξ αυτών έφεραν πάνω τους αιχμηρά αντικείμενα, με συνέπεια κατά τη διάρκεια των αψιμαχιών ο 27χρονος να τραυματιστεί θανάσιμα έπειτα από μαχαίρωμα στο θώρακα.

 

Στη θέα του νεκρού άνδρα, οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι τράπηκαν αμέσως σε φυγή εγκαταλείποντας το θύμα τους.

Τη σορό του 27χρονου εντόπισαν λίγη ώρα αργότερα οι αστυνομικοί, οι οποίοι μετέβησαν στο σημείο της συμπλοκής, έπειτα από τηλεφώνημα των αναστατωμένων από τις φωνές των νεαρών, κατοίκων.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία τουλάχιστον τέσσερα άτομα έχουν προσαχθεί και εξετάζονται στο αστυνομικό τμήμα της Μυκόνου, με τις διωκτικές αρχές να έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και των υπόλοιπων εμπλεκομένων στο άγριο φονικό του 27χρονου.

 

https://www.thetoc.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια