Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ρατσιστική επίθεση στο Παλαιό Φάληρο: Τάγμα εφόδου ξυλοκόπησε και μαχαίρωσε 22χρονο ντελιβερά


Ρατσιστική επίθεση δέχτηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του notia.gr, ένας 22χρονος ντελιβεράς επειδή είναι έγχρωμος. Τον ξυλοκόπησαν άγρια τρεις άγνωστοι μασκοφόροι και τον μαχαίρωσαν στον γλουτό και στον μηρό. Οι άνανδροι δράστες εξαφανίστηκαν και αναζητούνται από την αστυνομία. Ο Θοδωρής που έχει γεννηθεί στην Ελλάδα, οι γονείς του είναι από τις Σεϋχέλλες, σε κατάσταση σοκ μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και τώρα αναρρώνει στο σπίτι του στην Καλλιθέα. Οι δράστες φεύγοντας τον προειδοποίησαν: Την επόμενη φορά θα έρθουμε στο σπίτι σου!

Ο νεαρός μένει με τη μητέρα του, η οποία είναι τρομοκρατημένη από την άγρια επίθεση σε βάρος του γιου της. Ο Θοδωρής όπως αναφέρουν κάτοικοι της Καλλιθέας, είναι ένα ήσυχο και ευγενικό παιδί που δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα σε κανένα. Το πρωί εργάζεται σε ένα καφέ στην Καλλιθέα και το βράδυ σε μία κρεπερί, στο Παλαιό Φάληρο.

Η επίθεση έγινε τη στιγμή που έβγαινε από μία πολυκατοικία στην οδό Άτλαντος, όπυ είχε πάει για να παραδώσει παραγγελία. Δείτε τι αναφέρει στο notia.gr ένας επαγγελματίας της Καλλιθέας που τον γνωρίζει πολύ καλά:

“99% ρατσιστική επίθεση! Δυστυχώς το μαύρο χρώμα του δέρματος του ήταν η αιτία της χωρίς λόγο επίθεσης που δέχτηκε.Το παλικάρι που τραυματίστηκε το γνωρίζω προσωπικά και μπορώ να πω με βεβαιότητα πως είναι πρότυπο ευγένειας και αρίστης συμπεριφοράς όπως και είναι άψογος στην δουλειά του μιας και δεν έχει δώσει ποτε δικαίωμα στην πρωινή του δουλειά από όπου και τον γνωρίζω! Δεν κατάφερε να διαφύγει από τους τρεις μασκοφόρους οι οποίοι του επιτέθηκαν (και πάλι τονίζω χωρίς λόγο, χωρίς να έχει προηγηθεί κάτι) και ενώ βγήκε από πολυκατοικία δίπλα στα Starbucks στην οποία μόλις είχε αφήσει την παραγγελία. Αφού κυνηγήθηκε και κάποια στιγμή έπεσε το πρόφτασαν με αποτέλεσμα να φάει πολύ ξύλο ενώ στο τέλος δέχτηκε και 3-4 μαχαιριές στην περιοχή του μηρού και του γλουτού! Κατ αρχήν του εύχομαι ολόψυχα ταχεία ανάρρωση. Εύχομαι όμως να πιαστούν οι δειλοί δράστες και να τιμωρηθούν παραδειγματικά για την απαράδεκτη και ακραία πράξη τους”

 





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια