Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πολεμικό Ναυτικό: Πρόσκληση για κατάταξη με τη 2021 Γ/ΕΣΣΟ


Αναρτήθηκε σήμερα στη Διαύγεια (10:47:34 πμ) η εγκύκλιος διαταγή του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, με την οποία καλούνται να καταταγούν στο Πολεμικό Ναυτικό με την 2021 Γ/ΕΣΣΟ, κατηγορίες στρατευσίμων.

Οι υπόχρεοι για κατάταξη στο Πολεμικό Ναυτικό πρέπει να έχουν μαζί τους αρνητικό τεστ ανίχνευσης κορονοϊού SARS COV 2, το οποίο πρέπει να έχει διενεργηθεί μέχρι 72 ώρες πριν την πρώτη ημέρα παρουσίασής τους (ή άλλου είδους αντίστοιχη εξέταση ή έλεγχο ή μέτρο ή πιστοποιητικό, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις κατά τη διάρκεια των εξετάσεων-δοκιμασιών).

Οι υπόχρεοι για κατάταξη στο Πολεμικό Ναυτικό με θετική δοκιμασία μοριακής ανίχνευσης κορονοϊού COVID-19 (PCR) δεν μεταβαίνουν για κατάταξη, αλλά οφείλουν να αποστείλουν στο φρουραρχείο του τόπου κατοικίας τους βεβαίωση θετικού αποτελέσματος του μοριακού ελέγχου, εντός είκοσι τεσσάρων (24) ωρών, τονίζεται στην εγκύκλιο διαταγή.

Οι ημερομηνίες κατάταξης των καλουμένων στο Πολεμικό Ναυτικό ορίζονται:

Η 23η Αυγούστου: για όσους έτυχαν οποτεδήποτε αναβολής κατάταξης για λόγους υγείας ή κρίθηκε κατά το παρελθόν η σωματική τους ικανότητα με γνωμάτευση οποιασδήποτε υγειονομικής επιτροπής των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ) και είναι γραμμένοι στα μητρώα αρρένων αρμοδιότητας των στρατολογικών υπηρεσιών Αθήνας, Πειραιά, Στερεάς Ελλάδας, Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου, Νοτίου Αιγαίου, Βορείου Αιγαίου, Κρήτης και Θεσσαλίας.

Η 24η Αυγούστου: για όσους έτυχαν οποτεδήποτε αναβολής κατάταξης για λόγους υγείας ή κρίθηκε κατά το παρελθόν η σωματική τους ικανότητα με γνωμάτευση οποιασδήποτε υγειονομικής επιτροπής των ΕΔ και είναι γραμμένοι στα μητρώα αρρένων αρμοδιότητας των στρατολογικών υπηρεσιών Δυτικής Μακεδονίας, Ηπείρου, Κέρκυρας, Θεσσαλονίκης, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Αττικής, Δυτικής Αττικής, Ανατολικής Αττικής και Κεντρικής Μακεδονίας.

Η 30ή Αυγούστου: για όσους είναι γραμμένοι στα μητρώα αρρένων αρμοδιότητας των στρατολογικών υπηρεσιών Αθήνας, Πειραιά, Στερεάς Ελλάδας και Δυτικής Ελλάδας.

Η 1η Σεπτεμβρίου: για όσους είναι γραμμένοι στα μητρώα αρρένων αρμοδιότητας των στρατολογικών υπηρεσιών Πελοποννήσου, Νοτίου Αιγαίου, Βορείου Αιγαίου, Κρήτης, Θεσσαλίας, Δυτικής Μακεδονίας, Ηπείρου, Κέρκυρας, Θεσσαλονίκης και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και

Η 3η Σεπτεμβρίου: για όσους είναι γραμμένοι στα μητρώα αρρένων αρμοδιότητας των στρατολογικών υπηρεσιών Αττικής, Δυτικής Αττικής, Ανατολικής Αττικής και Κεντρικής Μακεδονίας.

Όσοι έτυχαν οποτεδήποτε αναβολής κατάταξης για λόγους υγείας ή κρίθηκε κατά το παρελθόν η σωματική τους ικανότητα με γνωμάτευση οποιασδήποτε υγειονομικής επιτροπής των Ενόπλων Δυνάμεων, παρουσιάζονται στο Ναυτικό Νοσοκομείο Πειραιά (Ακτή Μουτσοπούλου 66, Πειραιάς) αποκλειστικά και μόνο τις ορισθείσες στις 23 και 24 Αυγούστου. Σε περίπτωση μη κατάταξης τις παραπάνω ημερομηνίες, οι εν λόγω καλούμενοι παρουσιάζονται στη Ναυτική Βάση (ΝΒ) ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ (Σκαραμαγκάς Αττικής), αφού επικοινωνήσουν άμεσα με την στρατολογική υπηρεσία στην οποία ανήκουν, για λήψη σχετικών οδηγιών.

Οι προερχόμενοι από οποιαδήποτε άλλη στρατολογική κατάσταση κατατάσσονται στη ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ (Σκαραμαγκάς Αττικής).

 

https://www.onalert.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια