Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ηλιούπολη: Ολόκληρο κύκλωμα εκμετάλλευσης γυναικών καταγγέλλει η 19χρονη


Τουλάχιστον τρία άτομα κατονόμασε στις αρχές η 19χρονη, την οποία κρατούσε φυλακισμένη ο αστυνομικός στην Ηλιούπολη και την εξέδιδε. Σύμφωνα με τη δικηγόρο της, κανένας από αυτούς δεν είναι επίσης αστυνομικός, αλλά πρόκειται για άτομα υπεράνω υποψίας, ενώ στην κατάθεση που έδωσε στους "Αδιάφθορους" της ΕΛ.ΑΣ φέρεται να κατονόμασε τουλάχιστον ακόμα μία γυναίκα, που εκδίδεται χωρίς τη θέλησή της, η οποία όμως δεν προτίθεται να προβεί σε  σχετική καταγγελία.

Δικαστικές πηγές αναφέρουν, μάλιστα, ότι ήδη έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος ενός άνδρα, ο οποίος χαρακτηρίζεται συνεργός του 39χρονο αστυνομικού.

Η νεαρή κοπέλα, μετά τους αλλεπάλληλους βιασμούς από τον ίδιο τον πατέρα της, νόμιζε πως είχε βρει έναν άνθρωπο να την προστατεύει στο πρόσωπο τού 39χρονου, ο οποίος δήλωσε την επαγγελματική ιδιότητά του πείθοντας έτσι την ταλαιπωρημένη νεαρή να μετακομίσει στο διαμέρισμά τους, στην Ηλιούπολη.

Ο 39χρονος αστυνομικός φέρεται να τη χτυπούσε σχεδόν καθημερινά, ενώ επιχείρησε να την υποχρεώσει να κάνει χρήση κοκαΐνης, χωρίς όμως -σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της- να το καταφέρει.

 

Πώς κατάφερε να ξεφύγει

 

Ο 39χρονος κρατούσε "φυλακισμένη" την κοπέλα και της επέτρεπε μόνο να πάει μέχρι την κοντινή καφετέρια, για να πάρει καφέ. Το πρωί της Παρασκευής η υπάλληλος τού καταστήματος διέκρινε τραύμα στο μάτι της και το πρωί του Σαββάτου η σερβιτόρα της είπε ψιθυριστά: "αν χρειάζεσαι βοήθεια, εγώ δουλεύω μέχρι τις τέσσερις". Δύο ώρες αργότερα η 19χρονη έτρεξε στην καφετέρια, η υπάλληλος την έκρυψε, κάλεσε την αστυνομία, φεμινιστικές οργανώσεις και δικηγόρο.

 

Ποιος είναι ο 39χρονος

 

Προσελήφθη στην Αστυνομία ως ειδικός φρουρός. Υπηρετούσε στη Διεύθυνση Αστυνομίας Αθηνών, στις πεζές περιπολίες, αλλά δεν είχε καθόλου καλές σχέσεις με τους συναδέλφους του. Πριν από τρία χρόνια, είχε απειλήσει με ηχητικά μηνύματα έναν συνάδελφό του ότι θα τον σκοτώσει, επειδή εκείνος είχε σχέση με τη σύζυγο και μητέρα του παιδιού τους.

Η υπόθεση έφθασε στα πειθαρχικά της Αστυνομίας και πριν από λίγες εβδομάδες τελεσιδίκησε με τον αστυνομικό να τίθεται σε αργία με απόλυση.

 

Το πρωί της Τρίτης αναμένεται ο αστυνομικός και ο πατέρας της 19χρονης, ο οποίος κατηγορείται ότι τη βίαζε από την ηλικία των έντεκα ετών και για έξι χρόνια, αναμένεται να οδηγηθούν και πάλι στον ανακριτή, προκειμένου να απολογηθούν.

 

Μανώλης Ασαριώτης




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια