Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ζάκυνθος: Ένοπλη ληστεία με τραυματισμό από σφαίρα στα Μαρινέικα με λεία 15.000 ευρώ


Ένοπλη ληστεία πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τις τρεις τα ξημερώματα σε βάρος επιχειρηματία, έξω από το σπίτι του, στην περιοχή Μαρινέικα. 

Σύμφωνα με αστυνομικές πήγες, ο 49χρονος επιχειρηματίας με την σύζυγο του, γύριζαν σπίτι τους, με την είσπραξη της ημέρας, από το μαγαζί τους, που βρίσκεται στην παραλιακή της Ζακύνθου. Το αυτοκίνητο το οδηγούσε η γυναίκα και ο επιχειρηματίας βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού.
 
Μόλις πάρκαραν το αμάξι στην αυλή του σπιτιού τους, δύο ένοπλοι ληστές τους ακινητοποιήσαν και τους ζήτησαν τα χρήματα που είχαν μαζί τους. Ο 49χρονος επιχειρηματίας, αντιστάθηκε και ακολούθησε μια μικρή “μάχη” με τους ληστές. Κατά την συμπλοκή ο ένας εκ των δραστών, πυροβόλησε στο μηρό τον άτυχο επιχειρηματία, χωρίς ευτυχώς να τον τραυματίσει σοβαρά και του πήρε την είσπραξη της ημέρας, που σύμφωνα με τον επιχειρηματία ήταν 15.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο άλλος δράστες απέσπασε κοσμήματα τόσο από τον επιχειρηματία όσο και από την σύζυγο του.

Στην συνέχεια, ο τραυματισμένος 49χρονος, οδηγήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Τέλος, η αστυνομική διεύθυνση Ζακύνθου, έχει αρχίσει την έρευνα για την ένοπλη ληστεία και προσανατολίζεται σε άτομα που ήξεραν τον επιχειρηματία αλλά και τις εισπράξεις που έκανε το κατάστημα του. Ήδη οι αρχές ψάχνουν τους δράστες μέσα από κάμερες ασφαλείας της περιοχής ενώ ερευνούν και την διαδρομή που έκανε ο 49χρονος μέχρι να φθάσει σπίτι του.









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια