Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Διδυμότειχο: Αναστάτωση στην Πυροσβεστική, από αρνητές μάσκας και self test – Έφτασε ως το Αρχηγείο


Αναστάτωση έχει προκληθεί στην Πυροσβεστική Υπηρεσία του Διδυμοτείχου, από την ύπαρξη Πυροσβεστών που αρνούνται να φορέσουν μάσκα και να υποβληθούν στο απαραίτητο self test που προβλέπουν οι νόμοι, οι κανονισμοί και οι αποφάσεις για τα μέτρα αποφυγής διάδοσης του κορονοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evrow-news.gr, εδώ και λίγο καιρό δύο στελέχη της Π.Υ.Διδυμοτείχου που από ιδεολογία όπως υποστηρίζουν είναι αρνητές τόσο της μάσκας όσο και του self test, επέμεναν να πηγαίνουν στην υπηρεσία τους χωρίς να την φορούν ή να υποβάλλονται στο προβλεπόμενο self test. Φυσικά για… εμβολιασμό ούτε σκέψη να γίνεται όσον αφορά τους συγκεκριμένους, ενώ πολλοί συνάδερφοι τους έχουν ήδη κάνει το εμβόλιο για τον Covid-19. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Διοικητής να απαγορέψει την είσοδο τους, αφού οι νόμοι, οι αποφάσεις και οι κανονισμοί είναι συγκεκριμένοι. Παράλληλα, δεν ήθελε να ρισκάρει την πιθανότητα διάδοσης του κορονοϊού στους υπόλοιπους Πυροσβέστες, αρκετοί από τους οποίους αντέδρασαν με την στάση των δύο συναδέρφων τους, αφού την θεωρούν ανεύθυνη και επικίνδυνη.

Το θέμα μάλιστα δεν έμεινε μόνο στην αναστάτωση εντός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Διδυμοτείχου, αφού ένας απ’ τους αρνητές μάσκας και self test, έφτασε στο σημείο να καταθέσει μήνυση στο Αστυνομικό Τμήμα του Διδυμοτείχου εναντίον του Διοικητή του, επειδή απαγόρεψε να εργαστεί από την στιγμή που αρνιόταν να κάνει self test ανίχνευσης κορονοϊού ή να φοράει μάσκα.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του Evrow-news.gr, υπήρξε ακόμα και προσαγωγή του Διοικητή της Π.Υ.Διδυμοτείχου στο τοπικό αστυνομικό τμήμα μετά την μήνυση. Έτσι αναπόφευκτα η υπόθεση έφτασε και σε κεντρικό επίπεδο, συγκεκριμένα στο Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος και αναμένονται οι διοικητικές ή πιθανές πειθαρχικές αποφάσεις για τους δυο Πυροσβέστες-αρνητές μάσκας και self test.

evros-news.gr









Δημοσίευση σχολίου

13 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Για να τους κοψουν το μισθουλακο κάθε 26 τρέχοντος μηνός να δούμε θα παραμείνουν αρνητές????? Έχει παραγίνει το κακό εντός των υπηρεσιών, υποχρεωτικός εμβολιασμός χθες!!!, όχι σήμερα. Τι να πω με τους ανεγκεφαλους που αναγκαζομαστε να συνυπηρετουμε(στο σταθμό που υπηρετώ ως υποδιοικητης τα ίδια χάλια) , ας αναλάβει το Αρχηγείο πλέον!!!!
Ο χρήστης Tigrhs1979 είπε…
Εχεις ένα δίκιο σ αυτα που λες αγαπητέ αλλά μην ξεχνάς ότι τον εαυτό του τον ορίζει ο καθένας κ κάνεις άλλος. Κ δεν είμαι αρνητής. Απλά προσπαθώ να σκέφτομαι λογικά. Τα μέτρα αποκλεισμού που πάνε να εφαρμοστούν θα φέρουν τα αντίθετα αποτέλεσματα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τι φοβασαι ρε μαστορα;;του χθες;;;Εισαι οκ μπολιαστηκες.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ψήφισμα 2361/2021 του Συμβουλίου της Ευρώπης. Διάβασέ το λιγάκι κ μετά κόβεις μισθούς κύριε υποδιοικητά
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Υποχρεωτικός εμβολιασμός για τον εαυτό σου συνάδελφε. Όσον αφορά τη μάσκα βεβαίως και θα πρέπει να τιμωρηθούν, αλλά μην τα μπερδεύεις. Άλλο το υγειονομικό μέτρο και άλλο η υποχρεωτική ιατρική πράξη με το πειραματικό εμβόλιο. Στο κάτω κάτω εσάς τους εμβολιασμενους τι σας νοιάζει, εφόσον είστε προστατευμένοι; Διότι εάν έχεις πληροφορηθεί ο εμβολιασμενος μεταδίδει κανονικότητα. Μίλα για την πάρτη σου λοιπόν και άσε τις υποχρεωτικοτητες, δημοκρατία έχουμε ακόμα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
x.k.
Φυσικά και έχουν άγνοια οι επιστήμονες ανά τον κόσμο και είναι ειδικοί για τα εμβόλια οι πυροσβέστες και οι επαναστάτες του facebook. Ο κάθε απόφοιτος λυκείου που υπηρετεί στην πυροσβεστική ή στην αστυνομία , είναι επιστημονικά βαθύτερα και αρτιότερα γνώστης , περί της καταλληλότητας και του ποσοστού προστασίας των εμβολίων, από τους ειδικούς επιστήμονες. Και τα γίδια το ίδιο αντιδραστικά είναι, τα οδηγείς στο δρόμο και ανεβαίνουν στα βράχια, αλλά δεν ήθελα χουν πτυχίο πυροσβέστη. Αυτή είναι η διαφορά μεταξύ τους.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μην ανησυχείς αδερφέ το εμβόλιο μάλλον φταίει. Ελπίζω οι παρενέργειες να σου περάσουν σύντομα, ειδάλλως θα χρειαστείς χαπακια με κόκκινη γραμμή. Περαστικά σου οπως και να έχει.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο ένας παραθέτει νόμο συμβουλίου της Ευρώπης, ο άλλος μιλάει για "γίδια", ερωτώ λοιπόν αυτά που παραθέτουν οι εν λόγω, που κολλάνε με τον εμβολιασμό του προσωπικού κ την διαφύλαξη της υγείας των υπαλλήλων? Απάντηση νομίζω δεν υπάρχει, να χαμε να λέγαμε. Πτυχιούχος πανεπιστημίου είμαι λοιπόν κ απόφοιτος λυκείου πριν εννοείται. Σοβαρευτειτε κ αναλάβετε ευθύνες κ μη γίνεστε ειδικοί, στη θέση τους! Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός έρχεται, εφόσον δεν μπορούμε να αντιληφθούμε μόνοι μας τη σοβαρότητα!!!!! Συνάδελφοι νοσουν ακόμα κ είναι πριν τη διασωληνωση, γιατί το "παίζουν" ειδικοί. Ας αναλάβουμε ευθύνες το ξαναλέω κ ας αφήσουμε τους γιατρούς να κάνουν τη δουλειά τους κ μεις τη δουλειά μας... Τα υπόλοιπα είναι περιττά κ λόγια του "αέρα". ΣΟΒΑΡΟΤΗΣ απ όλους!!!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κ αυτός που ανακάλυψε την λοβοτομη, γιατρός ήταν κ νόμπελ πήρε. Μην ακούς τα "γίδια", τρέξε να κάνεις. Όχι την χημική. Την αρχική, την κλασσική. ΚΚΤ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ανθρώπους που προσπαθούν να με αγοράσουν με 150 ευρώ δεν τους έχω εμπιστοσύνη. Τώρα Πήγαινε παρτα εσύ και μετά έλα να μου πεις ποιος είναι """γιδι":".Αμορφωτε ,που ούτε να συζητήσεις δεν ξέρεις. Θες να κάνεις και υποδειξεις
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όποιος φοβάται ας μπολιαστει,ας βάλει μάσκα,ας μπει σε γυάλα κ.α. Τώρα με την "υποχρέωση" κάποιων κανόνων, το πράμα μιλάει μόνο του.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Άξιοι της μοίρας σας λοιπόν κ σεις κ το Σώμα που παλεύει τόσα χρόνια να ορθοποδήσει με υπαλλήλους ξερολες κ ντεμεκ "επαναστατες" ..... Καληνύχτα Κεμάλ είστε κύριοι, λυπάμαι. Να δούμε από Σεπτέμβρη ποιος θα ναι αρνητής, περιμένω να δω πραγματικά. Καλή σας νύχτα!!!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η δημοκρατία στο απόγειο της.