Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

O Δήμος "έκλεψε" το αυτοκίνητο του Φλαμπουράρη έξω από το σπίτι του


Κανένας κλέφτης δεν στοχοποίησε το αυτοκίνητο του πρώην υπουργού, Αλέκου Φλαμπουράρη, όπως φαίνεται, αλλά οι... κλέφτες τελικά ήταν υπάλληλοι του Δήμου Αθηναίων, οι οποίοι απομάκρυναν το όχημα, το οποίο ήταν σταθμευμένο πολύ καιρό μπροστά στο σπίτι του πρώην υπουργού, στα Εξάρχεια, και χαρακτηρίστηκε εστία μόλυνσης.
Πληροφορίες του bloko.gr αναφέρουν, μάλιστα, πως οι υπάλληλοι τού Δήμου είχαν προγενέστερα τοποθετήσει το χαρακτηριστικό αυτοκόλλητο στο τζάμι του αυτοκινήτου, προειδοποιώντας τον ιδιοκτήτη του να το μετακινήσει.
Η... απουσία έγινε αντιληπτή από άνδρα της φρουράς του πρώην υπουργού, ο οποίος τον ειδοποίησε και στη συνέχεια ενημερώθηκε το αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων. 
Ο Αλέκος Φλαμπουράρης, μετά το περιστατικό, φέρεται να παραπονέθηκε για τα μέτρα ασφαλείας του, με πηγές της Λεωφόρου Κατεχάκη να σπεύδουν να απαντήσουν ότι του έχουν διατεθεί οκτώ αστυνομικοί σε 24ωρη βάση.








Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δε ντρέπονται καθόλου αυτό θα πει κοροϊδεύουν τον πολίτη...8 αστυνομικοι στο 24 ωρο 4 περιπολίες του κόσμου φυλάνε έναν που μπορεί να πάρει ιδιωτική ασφάλεια και να την πληρώνει μόνος του με το μισθό που παίρνει. Αλλά δεν πειράζει ας κατακλεβουν τον κόσμο θα πάνε να το δηλώσουν θα γίνει η καταγραφή....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Στείλτε του κι άλλους τεμπέληδες...