Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πορτοφολάς με ένταλμα της Interpol στα χέρια της Ασφάλειας του Αεροδρομίου


Λίγο πριν επιβιβαστεί σε λεωφορείο, στον χώρο των αφίξεων του Αερολιμένα «Ελευθέριος Βενιζέλος», εντόπισαν τον νεαρό πορτοφολά τα στελέχη της Ασφάλειας του Αεροδρομίου και προχώρησαν στην προσαγωγή του, καθώς ήδη είχαν πληροφορίες για τη δράση ζευγαριού πορτοφολάδων, ενώ παρατήρησαν ότι ο συγκεκριμένος πλησίαζε επιβάτες κατά την επιβίβασή τους στα μέσα μεταφοράς.

Στην τσάντα του είχε 2500 Λεκ Αλβανίας, ένα τζόκει, ένα ψάθινο καπέλο και γυαλιά ηλίου, με τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι θα τα χρησιμοποιούσε για να αλλάξει την εμφάνισή του και να διαφύγει του εντοπισμού.

Δείτε βίντεο από τη στιγμή που το θύμα της κλοπής αντιλαμβάνεται το περιστατικό στην αποβάθρα του ΜΕΤΡΟ και προσπαθεί να εντοπίσει τον δράστη:


Περίπου πενήντα λεπτά αργότερα, μία υπήκοος Ηνωμένων Πολιτειών κατήγγειλε ότι της έκλεψαν το πορτοφόλι με 270 ευρώ σε μετρητά και πιστωτικές κάρτες, την ώρα που ετοιμαζόταν να μπει στο μετρό από τον σταθμό του Αεροδρομίου. Το θύμα της κλοπής περιέγραψε στους αστυνομικούς τα χαρακτηριστικά των δραστών και πολύ γρήγορα αναγνώρισε τον νεαρό και τη φίλη του από φωτογραφίες, καθώς έχει συλληφθεί κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα.

Βίντεο από την προσπάθεια τού θύματος να πιάσει τον πορτοφολά:


Κατά την έρευνά τους τα στελέχη της Ασφάλειας Αερολιμένα διαπίστωσαν ότι ο συλληφθείς και η συνεργός του λίγες ημέρες νωρίτερα, και πάλι στο ίδιο σημείο και με τον ίδιο τρόπο δράσης, είχαν αρπάξει τα πορτοφόλια ενός Πολωνού και μίας γυναίκας από το Βέλγιο.

Η στιγμή της προσαγωγής του πορτοφολά:


Προέκυψε, επίσης, ότι τόσο ο συλληφθείς όσο και η συνεργός του έχουν κατηγορηθεί για κλοπές από τρεις διαφορετικές υπηρεσίες της Αττικής, ενώ για τον νεαρό εκκρεμεί και ένταλμα σύλληψης από το τμήμα της Interpol της Μεγάλης Βρετανίας για κλοπές.









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια