Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δεν εντάχθηκαν στο Ψηφιακό Πιστοποιητικό COVID-19 οι αστυνομικοί – Η αντίδραση της ΠΟΑΣΥ


''Επειδή, το σύνολο σχεδόν των Αστυνομικών, έχει ήδη εμβολιασθεί και επιθυμεί  τη μη εξαίρεσή του από τη χρήσιμη αυτή καινοτομία, απευθυνθήκαμε στους αρμόδιους φορείς, με αποτέλεσμα να δεχθούμε τις ευχαριστίες τους προς την Ομοσπονδία μας για τα άμεσα αντανακλαστικά, παρέχοντάς μας την διαβεβαίωση για την επιτυχή αποκατάσταση του προβλήματος'' σημειώνει, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων.

Η ανακοίνωση: 

Από σήμερα, ως γνωστόν, έχει τεθεί σε ισχύ το Ψηφιακό Πιστοποιητικό COVID-19 – μια χρήσιμη καινοτομία που χαιρετίστηκε από όλους όταν εξαγγέλθηκε από τον Πρωθυπουργό της Χώρας και αναμενόταν η ταχύτατη εφαρμογή της.

 

Σήμερα, όμως, όταν τέθηκε σε λειτουργία η σχετική πλατφόρμα με βάση την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της 30 Μαΐου 2021 (ΦΕΚ αρ. 87, τεύχος Α’), μετά από καταγγελίες συναδέλφων μας, διαπιστώθηκε ότι στη σχετική ένδειξη του τελευταίου σταδίου της διαδικασίας «Επιλογή ταξιδιωτικού εγγράφου», υπάρχουν οι επιλογές  «Αριθμός Διαβατηρίου» ή «Αστυνομική Ταυτότητα». Επιλέγοντας «Αστυνομική Ταυτότητα», το σύστημα ενημερώνει σε κόκκινο πλαίσιο «Δεν βρέθηκαν στοιχεία για τον αριθμό Αστυνομικής Ταυτότητας», που σημαίνει ότι το Αστυνομικό προσωπικό δεν έχει ενταχθεί στη διαδικασία της αξιοποίησης του Ψηφιακού Πιστοποιητικού COVID-19.

 

Επειδή, το σύνολο σχεδόν των Αστυνομικών, έχει ήδη εμβολιασθεί και επιθυμεί  τη μη εξαίρεσή του από τη χρήσιμη αυτή καινοτομία, απευθυνθήκαμε στους αρμόδιους φορείς, με αποτέλεσμα να δεχθούμε τις ευχαριστίες τους προς την Ομοσπονδία μας για τα άμεσα αντανακλαστικά, παρέχοντάς μας την διαβεβαίωση για την επιτυχή αποκατάσταση του προβλήματος.

 


Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

 

        O Πρόεδρος                            Ο Γενικός Γραμματέας

ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος

poasy.gr







Δημοσίευση σχολίου

8 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Να ενταχθούν και όσοι νοσησαν
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Και τατουάζ στο μέτωπο σαν τους Εβραίους
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Και ο μυθος συνεχιζεται...
επιδομα covid
μισθολογιο
βαθμολογιο
καθηκοντολογιο
Μα ποσο πολυ μας αγαπαει η πολιτεια-κυβερνηση...
Μαλλον φταει η ληθη του ψηφοφορου που καποια ψιχουλα στο τελος μας τουμπαρουν ή μαλλον φταει το συνδρομο της Στοκχολμης που στο τελος ερωτευομαστε το βιαστη μας.
Καληνυχτα!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ας κάνει κάτι η ΠΟΑΣΥ. Έρχονται σήματα στο POL να δηλώσουμε ποιοί επιθυμούν εμβολιασμό και ποιοί έχουν εμβολιασθεί. Ας αφήσουν το προσωπικό, να μπει στην πλατφόρμα και να κλείσει το ραντεβού του εμβολιασμού του και όχι να περιμένει πότε θα τον πάρουν τηλέφωνο από την όποια Δ/ΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ , ώστε να πάει να εμβολιασθεί , αν και εφόσον έχουν περισσέψει αδιαθετα εμβόλια. Ας μας επιτρέψουν να κλείσουμε τα ραντεβού μόνοι μας.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Άλλη μια ουσιώδης παρέμβαση της ΠΟΑΣΥ.
Συνεχίστε δυναμικά να διεκδικείτε τα ουσιώδη και να φέρνετε νίκες προς όφελος των συναδέλφων.
Όσο για κάποια ασήμαντα θέματα όπως το επικίνδυνο και ανθυγιείνο, το μισθολογιο,το βαθμολογιο,το προσοντολόγιο, το συνταξιοδοτικό κλπ μην ασχολείστε βρε παιδιά δεν αξίζει...αλλώστε οι αετοί δεν κυνηγούν μυρμήγκια.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ?ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΛΕΓΟΝ ΘΕΜΑΤΑ ΕΧΕΤΕ ΗΤΤΗΘΕΙ,ΔΙΑΓΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΚΟΝΩΝΙΑ!Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το ίδιο γράφει και όταν επιλέγεις για ταξιδιωτικό έγγραφο το Διαβατήριο .
Πρέπει να εντάξουν κι αυτό γιατί δεν ταξιδεύεις με την Ταυτότητα στο εξωτερικό .
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το ίδιο γράφει και όταν επιλέγεις το Διαβατήριο .
Στο εξωτερικό με Διαβατήριο ταξιδεύεις .