Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αυτό έψαχναν στις φυλακές Νέαπολης


Η αστυνομική επιχείρηση στις φυλακές Νεάπολης είχε ουσιαστικά αποφασιστεί εδώ και καιρό. Ήταν πριν από περίπου δυο μήνες όταν σωφρονιστικοί του καταστήματος βρήκαν σε κοινόχρηστο χώρο, μέσα σε ηλεκτρολογικό κανάλι ποσότητα 80 γραμμαρίων ηρωίνης σε μορφή μικρών “αβγών».  Αμέσως σήμανε συναγερμός καθώς πρόκειται για μια τεράστια ποσότητα για την συγκεκριμένη φυλακή.  Εκτιμάται ότι πιθανότατα την ηρωίνη «πέρασε» στη φυλακή κρατούμενος με τη μέθοδο της κατάποσης.

Ενημερώθηκε η ΕΛ.ΑΣ, έγινε έρευνα, παρελήφθησαν τα μπαλάκια ηρωίνης, έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά, όμως μέχρι και σήμερα δεν έχει ταυτοποιηθεί ο κρατούμενος και δεν έχει εντοπιστεί ο «δούρειος ίππος» της φυλακής.

Κάπως έτσι υπαγορεύθηκε η προχθεσινή αστυνομική επιχείρηση καθώς κρίθηκε επιβεβλημένο να “ξεσκονιστούν» τα κελιά. Ναρκωτικά δεν βρέθηκαν, όμως η έρευνα που έγινε ίσως βοηθήσει, όπως λένε, στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Παράλληλα οι Αρχές προχώρησαν στον σχηματισμό δικογραφιών σε βάρος δέκα κρατουμένων για αλλά αδικήματα με αφορμή αυτοσχέδια όπλα και αλλά που βρέθηκαν στην κατοχή τους, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία.

 





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια