Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πυροσβεστική Ηρακλείου: Δύο μεταθέσεις που έχουν προκαλέσει συζητήσεις


Οι μεταθέσεις στην Πυροσβεστική επεφύλασσαν εκπλήξεις για το Ηράκλειο αφού, όπως μαθαίνουμε, παίρνουν φύλλο πορείας για Σαντορίνη και Σάμο δύο εμπειρότατοι αξιωματικοί. Πρόκειται για τον επιπυραγό, Κώστα Τρυφίδη, προϊστάμενο του ανακριτικού γραφείου, και τον επιπυραγό, Νίκο Παπαλεωνίδα, υποδιοικητή της 3ης ΕΜΑΚ Κρήτης και επικεφαλής της ομάδας των drone.

Η μετακίνηση τους, του πρώτου στην Σαντορίνη και του δεύτερου στην Σάμο, συζητείται έντονα στους κόλπους τη πυροσβεστικής, ήταν σαν βόμβα για τους συναδέλφους τους. Είναι δύο αξιωματικοί που έχουν προσφέρει τα μέγιστα στις υπηρεσίες τους. Και είναι υπηρεσίες που έχουν δώσει άριστα δείγματα γραφής. Το ανακριτικό γραφείο της πυροσβεστικής στο Ηράκλειο διακρίνεται για τον επαγγελματισμό και την σοβαρότητα των στελεχών του σε επίπεδο έρευνας και δικογραφιών. Όσο για την 3η ΕΜΑΚ, τα λόγια περισσεύουν. Μόνο σεβασμός αξίζει στο προσωπικό της.

Να ευχηθούμε στους δύο αξιωματικούς καλή συνέχεια στο έργο τους και καλή επιστροφή στα πάτρια εδάφη.

 






Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΑΞΚΩΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΩΣ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΕΤΑΘΕΤΟ...ΠΕΡΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΞΚΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ..