Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σταύρος Μπαλάσκας: Καμαρώστε συνδικαλιστικούς αντιπάλους


Δημοσιεύουμε ανάρτηση τού Σταύρου Μπαλάσκα, συνδικαλιστή της αστυνομίας: ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ..Ενώ κανείς ακόμα δεν αποφάνθηκε και ενώ η ΕΔΕ ακόμα ούτε καν άρχισε οι ΓΝΩΣΤΟΙ αντίπαλοι άδραξαν την δήθεν ευκαιρία.Νομίζουν πως με πλάγιους και αντιδημοκρατικούς τρόπους θα πλήξουν τους συνδικαλιστικούς τους αντιπάλους με τρόπους αυταρχικού και μοναρχικού χαρακτήρα οι οποίοι όμως προφανώς δεν συνάδουν με το ισχύον δημοκρατικό νομικό σύστημα το οποίο είναι πάνω και πέρα από όλους και όλα.Ανθρωποφαγία η οποία δεν θα περάσει τώρα που κατόπιν γενικής κατακραυγής και ελεύθερης πτώσης βγαίνουν σιγά σιγά στο περιθώριο.Τι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν;
Είπα εγώ ποτέ αναρχοάπλυτοι δυο γκλοπιές και σιγά μωρέ;Κάποιος πολύ δικός τους όμως τα είπε και ούτε καθαίρεση ούτε ΕΔΕ ούτε πειθαρχικό ούτε φύλλο δεν θρόισε. Μάλλον τέτοιες δηλώσεις και πρακτικές τις ενστερνίζονται και τις επικροτούν. Και θαρρούν πως θα θέσουν εμένα σε Γκιλοτίνα (όχι ότι μπορούν)νομίζοντας ότι όλοι αυτοι οι συνάδελφοι που με τίμησαν και με επέλεξαν συνειδητά και δημοκρατικά με την ψήφο τους θα ανέχονταν εις το διηνεκές τέτοιες ιδιοτελείς αντιθεσμικες και φασιστικές συμπεριφορές;Τι προσπαθούν να κάνουν στον συνδικαλισμό και στις δημοκρατικές νόμιμες διαδικασίες οι υπαίτιοι;Νομίζουν πως οι συνάδελφοι δεν αντιλαμβάνονται τα αποτελέσματα εάν παρ ελπίδα μπορούσε ο οποιοσδήποτε να περάσει η να νικήσει με τέτοιες φασίζουσες νοοτροπίες; Ερωτώ.

Έτσι αντιλαμβάνονται την συνδικαλιστική διαμάχη;Την προηγούμενη φορά δεν με πολύ ένοιαξε τωρα όμως θα το παω μέχρι τέρμα.Ξέρω και όλοι θα μάθουν ποιος βάζει ποιόν να κάνει τι και γιατί.ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ.......





Δημοσίευση σχολίου

23 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το νέο βαθμολογιο χάθηκε στη πορεία για το προεδρικό μέγαρο; Εμάς μας αφορούν θέματα γενικού ενδιαφέροντος και όχι οι κυνομαχιες συνδικαλισταραδων.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τσου ρε Λάκη!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Φίλε,....Σταύρος.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κλασσικη περιπτωση νεοελληνα που παντα για ολα του φταινε οι αλλοι και ποτε ο εαυτος του
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μπράβο Σταύρο
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Για τρεις γκλοπιες ο άλλος έβαλε όλη την κοινωνία απέναντι και δεν έκαναν τίποτα με όποιον είναι αντίθετος σε αυτους σπεύδουν να αρπάξουν την ευκαιρία για να κάνουν κακό .κακά παιδιά που όλα αυτά θα τα πληρώσουν
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εδω βγαινει και τον κραζει ολο το συμπαν και αυτος λεει οτι του φταινε οι συνδικαλιστικοι του αντιπαλοι.
Αρχιζω να τον πιστευω τελικα,λογικα οι αντιπαλοι του του εκαναν τεχνητη εμφυτευση βλακειας και πεταει διαρκως μπαρουφες
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το εμβολιο που εκανες φταιει,μονο αυτο δεν ισχυριστηκες ακομα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αντε οι συνδικαλιστικοι σου αντιπαλοι εχπυν τους λογους τους,εμεις οι απλοι αστυνομικοι που ξεφτιλιζομαστε καθημερινα και απολογουμαστε για τα τουβλα που πετας τι φταιμε???
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καθε μερα και σε ενα πανελ ο τυπος.
Μαλλον ειναι θεραπεια που του εχει συστησει ο γιατρος για την ασθενεια του και κακως τον αδικουμε τον ανθρωπο
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αν σε ειχαν γνωρισει ο Καισαρας και ο Ναρκισσος θα σου ειχαν ζητησει σιγουρα αυτογραφο.
Τοση αλαζονεια και ναρκισσισμο ουτε αυτοι!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πες το επώνυμα
Γιατί τα ίδια έλεγε ένας δικός σας σε μια δεξίωση για τα εξήντα χρόνια Α.Δ και όταν τον είδε έτρεχε να κρυφτει
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Οι συνδικαλιστικοι σου αντιπαλοι κανουν οτι κανουν για δικους τους λογους.
Οι συνδικαλιστικοι σου συμπαικτες και η ομαδα σου γιατι εχουν λουφαξει και δεν βγαινουν να σε υπερασπιστουν δημοσια,δεν αναρωτηθηκες???
Παρα εβαλαν μονο εναν γραφικο αποστρατο
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εδώ δείτε θράσος χαχαχχα ότι και να γράψεις όλη η αστυνομία σε βαρέθηκε και ολοι γνωρίζουν τι είσαι ..έχεις ήδη τελειώσει και ο εγωισμός σου δεν σε αφήνει να το χωνέψεις.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τι να πω για τους συνδικαλισταραδες. Ο άλλος αιώνιος πρόεδρος κυκλοφορεί και διαφημίζει υποψήφιο βουλευτή μέσα στην ΔΑ κ δεν του μιλάει κανείς. Έχει το θράσος να επεμβαίνει στις μεταθέσεις κ εκεί τερματίζει ο ρόλος του. Άλλος μιλάει για γκλοπιες και δεν ασχολείται κανένας. Με τι ασχολούνται; εάν φοράει στραβά κάποιος το καπέλο του ή αν είναι ελαφρώς αξύριστος;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Προσπαθείς ανεπιτυχώς ευτυχώς να διχάσεις τον συνδικαλιστικό κόσμο όπως έχεις ξανακάνει στο παρελθόν και να ξεκινήσεις ένα νέο εμφύλιο. Κάποτε το πέτυχες και σέρνονταν στα δικαστήρια Ποασυ και Αττικης. Τώρα επειδή σε καταλάβαμε έχεις επιστρατεύσει και τον Κλούνεϊ νοτίων. Θα γελάμε μαζί σας και με την κατάντια σας.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ποιός είναι ο μεγαλύτερος σου φόβος πες μας... Μήπως χαθεί η επι 20ετων συνδικαλιστική αδειουλα και πας επιτέλους για δουλειά?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ρίξε και κανα αρχαίο φιλοσοφημα να γουστάρουμε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ξεχνάει ο κύριος ότι κάποτε αυτός ήταν που κυνήγησε συναδελφους στη Αμεση Δραση. Και πρόσφατα απειλουσε αλλους και κατ'ιδιαν αλλά και στα social media.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Λοιπόν...... ο άλλος είχε σχεδόν ολόκληρο το Σώμα μαζί του και τη μεγάλη πλειοψηφία της Κοινωνίας. Ο άλλος μίλησε για τα ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΈΛΦΩΝ σε κάποιο επαρχιακό ραδιοφωνικό σταθμό και μετά σώπασε. Ο άλλος δε πήρε σβαρνα όλα τα μεγάλα κανάλια να λέει αερολογιες επί παντός επιστητού και μετά να ζητά συγγνώμες. Ο άλλος είναι ένας ταπεινός μάχιμος αστυνομικός που παλεύει καθημερινά. Ο ΆΛΛΟΣ είτε σ' αρέσει είτε όχι δεν είναι και ούτε πρόκειται ποτέ να γίνει σαν και ΑΥΤΟΝ και τους ομοίους του!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Να μας πούνε πόσες φορές έχουν κάνει οι συνδικαλιστές μας Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά - Πάσχα στο δρόμο. Όπως κάνουν χιλιάδες συνάδερφοι μας. Μόνο λόγια. Δεν ντρέπονται λίγο. Βαρεθήκαμε να τους βλέπουμε κάθε λίγο στα κανάλια. Έλεος πια.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ρε γραμματέα με τα τσιράκια σου κουρασατε
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όλοι οι συνδικαλιστές είστε για την καρέκλα. Άχρηστοι καρεκλοκένταυροι που κοιτάνε να την βγάλουν ζάχαρη σ όλη την υπηρεσιακή τους ζωη..