Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η Ελένη Παπαθανασίου για τα μέτρα Τροχαίας το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στην Κρήτη


Αυξημένα μέτρα Τροχαίας, κατά το διάστημα από 18 έως 21 Ιουνίου 2021, σε όλο το οδικό δίκτυο της Κρήτης με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, λαμβάνει η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης.

Η λήψη των αυστηρών μέτρων έρχεται με φόντο την αυξημένη κίνηση των εκδρομέων, ενόψει του εορτασμού της Πεντηκοστής και του Αγίου Πνεύματος.

Ο σχεδιασμός των μέτρων περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ανάπτυξη μέτρων και ειδικών δράσεων εντός των πόλεων, καθ’ όλη την εορταστική περίοδο, για την εξασφάλιση απρόσκοπτης και ασφαλούς κίνησης οχημάτων και πολιτών και ιδιαίτερα των ευαίσθητων πληθυσμιακών ομάδων, αυξημένη αστυνομική παρουσία και ενισχυμένη αστυνόμευση των σημείων του οδικού δικτύου, όπου παρατηρείται συχνότητα πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων και αυξημένα μέτρα τροχαίας στις εισόδους-εξόδους μεγάλων αστικών κέντρων, όπου παρατηρείται μεγάλη κίνηση οχημάτων.

Ακούστε τα όσα είπε στο Ράδιο Κρήτη και στην εκπομπή της Ρένας Σημειαντωνάκη, η Προϊσταμένη του Γραφείου Τύπου της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, Αστυνόμος Α', Ελένη Παπαθανασίου.

 

 

 

 









Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αστυνομισα, οι διεμβολες των παρασημων, που απορρέουν από τον βαθμό σου, που είναι??? Μήπως , λέω μήπως δεν την χρησιμοποιείς τόσο συχνά την στολή και για αυτό λείπουν??? Εκτός αν δεν σε έχουν προτείνει οι ανώτεροι σου. Εκεί όμως είναι άλλο θέμα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σοβαρευτείτε λίγο σας παρακαλώ…
Και ξέρετε και καταλαβαίνετε τι εννοώ…
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Στον κόμβο της Σητείας επάνω σου τρακάρω..... Πεθαίνω για σένα .... σε τροχαίο...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θα σε φάει η δημοσιότητα εσένα.
Κάνε καμία ενέργεια να μειώσεις τα τροχαία ατυχήματα.