Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Στην Ομάδα ΖΗΤΑ η Ιωάννα Γκελεστάθη


Κείμενο της Ιωάννας Γκελεστάθη, υπεύθυνης του τομέα Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας: Με αίσθημα τιμής επισκέφθηκα την βάση της θρυλικής Ομάδας Ζήτα η οποία ευρισκόμενη από συστάσεώς της στην εμπροσθοφυλακή της αστυνόμευσης έχει γράψει ιστορία με τις επιτυχίες της.

Ο Διοικητής Αστυνόμος Β' κύριος Θανάσης Ζαρμακούπης και τα στελέχη της υπηρεσίας στην συζήτηση η οποία έλαβε χώρα μου μετέφεραν τα προβλήματα τα οποία απασχολούν την καθημερινότητά τους. Ο αυξημένος αριθμός φυλασσόμενων στόχων, ο μειωμένος αριθμός προσωπικού και ο επικίνδυνα πεπαλαιωμένος στόλος συνιστούν τα κακώς κείμενα τα οποία αναχαιτίζουν την αποτελεσματικότητα της υπηρεσίας και των οποίων την επιτακτική ανάγκη για άμεση άρση δεσμεύτηκα να υπενθυμίσω στην Πολιτική και Φυσική Ηγεσία.

Προτού αναχωρήσω στάθηκα για λίγο μπροστά στον τοίχο με τις φωτογραφίες των νεκρών της Ομάδας Ζήτα η μνήμη των οποίων πρέπει να οδηγεί τις ενέργειες όλων όσοι υπηρετούν από πολιτικό ή υπηρεσιακό θώκο την Ελληνική Αστυνομία.









Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Την πηρε ο πονος..... Ασε μας κυρα μου!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Και η αλίευση ψήφων συνεχίζεται. Όχι και με τόση επιτυχία φαντάζομαι.
Ο χρήστης Unknown είπε…
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ....ΚΛΠΚΛΠΚΛΠ...
ΑΚΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΤΙ ΘΕΣΕΙΣ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ..
ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ ΛΥΣΕΙΣ....
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΕΛΛΑΣ ΤΟΥ 2021....
ΣΥΝΆΔΕΛΦΟΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΓΚΙΣΤΡΩΘΟΎΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ...ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ....
ΦΩΣ...ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εύκολη δεξαμενή ψήφων οι ένστολοι! Οι χαμηλόβαθμοί δεν χαμπαριαζουν όμως. Μαύρο σε όλους μέχρι να ψηφίσουν το επικίνδυνο στην βουλή.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πολυ σφιξιμο παιδια χαλαρωστε , οι φλεβες πεταχτηκανε