Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Άχρηστοι για τους κακοποιούς οι εξαφανισμένοι ασύρματοι τής ΕΛΑΣ


Ουσιαστικά άχρηστοι για τους κακοποιούς χαρακτηρίζονται οι έξι ψηφιακοί πομποδέκτες της Ελληνικής Αστυνομίας, οι οποίοι αποδείχθηκε, ύστερα από έρευνα, ότι έχουν εξαφανιστεί από το Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας.

Αστυνομικές πηγές διευκρινίζουν ότι πρόκειται για ασυρμάτους τύπου Tetra Nokia, οι οποίοι όμως, ύστερα από την τελευταία αναβάθμιση που έγινε στο σύστημα επικοινωνιών της ΕΛ.ΑΣ δεν μπορούν να συνδεθούν με το σύστημα και έτσι μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνον για μεταξύ τους επικοινωνία και όχι να συντονιστούν με τις συχνότητες της Άμεσης Δράσης και της Ασφάλειας, ώστε οι κακοποιοί να μαθαίνουν τις κινήσεις των διωκτών τους και να προλαβαίνουν να διαφεύγουν.

Πριν από λίγες ημέρες, πάντως, είχε αποκαλυφθεί ότι αστυνομικός είχε παραχωρήσει σε ληστές και διαρρήκτες έναν ασύρματο, τον οποίο ενοικίαζε προς δύο χιλιάδες ευρώ τον μήνα.

 

Μανώλης Ασαριώτης




Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Άχρηστοι τωρα που δηλώθηκαν, Ιούνιο του 2021. Οι ασύρματοι λειπουν πριν τον Νοέμβριο του 2020 σύμφωνα με άλλο δημοσίευμα.. Μην μας ταΐζετε
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θα μάθουμε ποτέ τις κυρώσεις αυτών που έχασαν ή νοίκιασαν τους ασυρματους; Τις ΤΕΛΙΚΈΣ κυρώσεις και όχι τις προσωρινές. Επίσης η διαταγή του αρχηγού να παραδίδονται οι ασύρματοι μετά την λήξη της υπηρεσίας ισχυσε;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δωστε τους τους αναβαθμισμενους ρε παιδια
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θα βρουν άλλους
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αγαπητέ Μανώλη λίγη κριτική σκέψη δεν βλάπτει από το να αναπαράγετε τις δικαιολογίες των πηγών σας και του υπουργείου.
Σαφώς και υπάρχει πρόβλημα και σαφώς χρήζει διερεύνησης. Όταν συνάδερφοι κινδυνεύουν επειδή μερικοί θέλουν να βγάζουν μεροκάματο συνεργαζόμενοι με κακοποιούς.