Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Χρ. Συνδρεβέλης: "Η τάση που επικρατεί "δια πάσαν νοσον ..." και ενα πάρεργο θα πρέπει να τερματίσει


Στη ραδιοφωνική εκπομπή του alpha 98.9 καλεσμένος της δημοσιογράφου κας Τασούλας Παπανοκολάου ,θίξαμε το ζήτημα της Υπστελέχωσης Υπηρεσιών και ειδικότερα των Αστυνομικών Τμημάτων ,που αποτελούν βασικό κύτταρο του Οργανισμού της ΕΛ.ΑΣ

 

Η ανάγκη ενίσχυσης των Υπηρεσιών με στελεχιακό δυναμικό με παράλληλη απαγκίστρωση απο κάθε είδους πάρεργα,που μαστίζουν εδώ και δεκαετίες των Οργανισμό της ΕΛ.ΑΣ αποτελεί μονόδρομο για ποιοτική προσφορά Υπηρεσιών στον Πολίτη.

 

Η τάση που επικρατεί εδώ και χρόνια ότι "δια πάσαν νόσον...." θα προστίθεται και ενα πάρεργο στον Οργανισμό της ΕΛ.ΑΣ ,θα πρέπει να τερματίσει οριστικά ,προκειμένου να αφεθεί επιτέλους ο συνάδελφος απερίσπαστος να εκτελέσει τα καθήκοντα και την αποστολή του,σύμφωνα με όσα εκπαιδεύτηκε και διδάχθηκε στην Αστυνομική Ακαδημία που σκοπό έχουν την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας και την προστασία του Πολίτη.

 

Για το ζήτημα της Εκπαίδευσης τονίσαμε οτι η αναβάθμιση -αναγνώριση σπουδών και εκπαιδευσης στην Αστυνομική Ακαδημία ,ειναι πρωταρχικής σημασίας και προτεραιότητας για την Ομοσπονδία μας Μαχόμαστε για μια εκπαίδευση που θα ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες ,αλλά και αντίστοιχη του υψηλού επιπέδου των σπουδαστών της και θα συνεχίσουμε να μαχόμαστε ως την ολοκλήρωση αυτής της επιδιωξής μας!!!

 https://soundcloud.com/user-665020045/050621a-6?fbclid=IwAR0kSpchAhvnKJDhnuLUV3ZLBPR3I9_y9ay4QBNrnKzTL-NZ7CBnpfACsjk

ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΣ ΠΟΑΣΥ









Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Απλα αληθινός !!!προχωρα δυναμικά για τον Νοέμβριο
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μπλα μπλα δείτε ρε μια ευρωπαϊκή αστυνομία τη κάνει τα καθήκοντά της και την εκπαίδευση της. Δείτε και μια αστυνομία τριτοκοσμικής χώρας και μπορεί να καταλάβατε ότι ούτε αυτήν πολλές φορές δεν πλησιάζουμε. Έργα να βλέπουμε όχι λόγια έργα. Βγάλτε κανέναν έξω στον δρόμο να είναι αστυνομικός, όλοι βαθμοφόροι και γραφεία θέλουν πτυχία και μεταπτυχιακά, και μια κλίση ένας δεν ξέρει να κόβει εκεί που πρέπει, μια σύλληψη να κάνει δεν ξέρει αν μπορεί η όχι σε διάφορες περιπτώσεις, στον κόσμο να μιλήσει δυσκολεύεται, ένα πρόβλημα να λύσει δυσκολεύεται. Έχετε καταφέρει να έχετε αστυνομία χωρίς αστυνομικούς.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σε είδαμε και εσένα πόσο μαχεσαι!!!
Ήταν επιδιωκόμενος σκοπός σας, να είναι εσωκλειστα όλα τα έτη στη Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας;;;