Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΠΟΑΞΙΑ: Τελετή ορκωμοσίας νέων Υπαστυνόμων της Σ.Α.Ε.Α. (ΕΙΚΟΝΕΣ)


Ανακοίνωση τής ΠΟΑΞΙΑ: Με μεγάλη χαρά και τιμή παρευρεθήκαμε ως εκπρόσωποι του Σώματος των Αξιωματικων μαζί με την Ένωση Αξιωματικών Αττικής, σε αυτή την ιδιαίτερη ημέρα της τελετής της ορκωμοσίας, που σηματοδοτεί την απαρχή της  σταδιοδρομίας των νέων Αξιωματικων τάξης Σ.Α.Ε.Α. 2021.

Για άλλη μια χρονιά, η Ομοσπονδία, στάθηκε δίπλα στους νέους Αξιωματικούς, από την πρώτη στιγμή της καριέρας τους, όπως πράττει διαχρονικά. Με τον ίδιο τρόπο θα συνεχίσει να τους στηρίζει, ως αρωγός και συμπαραστάτης, καθ’ όλη την διαδρομή τους, σε αυτό το δύσβατο και ανηφορικό δρόμο που επέλεξαν να ακολουθήσουν.

 

3 4a 5

Νέοι Υπαστυνόμοι,

Γνωρίζουμε ότι τα προβλήματα που θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε και το περιβάλλον στο οποίο θα κάνετε τα πρώτα σας βήματα ως νέοι και φερέλπιδες Αξιωματικοί είναι ιδιαίτερα δυσμενές. Έχουμε όμως εμπιστοσύνη στη νέα γενιά Αξιωματικων την οποία εκπροσωπείτε πως θα ανταπεξέλθετε επάξια σε όποια πρόκληση και αν σας τεθεί.

Με εφόδια τις ηθικές αξίες, τα ιδανικά και τις γνώσεις που αποκτήσατε  κατά τη τετραετή φοίτηση σας στο Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα του Σώματος, με τη συμπαράσταση του οικογενειακού σας περιβάλλοντος και υπό τη σκέπη του Προστάτη του Σώματος Μεγαλομάρτυρος Αγίου Αρτεμίου, σας ευχόμαστε καλή δύναμη, τύχη αγαθή και καλή σταδιοδρομία στο δύσκολο έργο σας.

6 7 8

9  1

2021 03 poaxia no ypografes









Δημοσίευση σχολίου

11 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γεια στους νέους τεμπέληδες, συγχαρητήρια στην σχολή παραγωγής τεμπέληδων, ανίκανων μη χρήσιμων αστυνομικών.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μυριστηκατε ψηφαλακια και πηγατε αλλιως ούτε που θα το σκεφτόσασταν... Τι τους ταξατε??
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αυτός ο τυπάκος που πήγε με τα πουκάμισα έξω ποιος είναι....;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Άντε μπράβο στους νέους προϊσταμένους του δημοσίου, με μηνιαίο μισθό μόλις 920 ευρώ μαζί με πενθήμερο και νυχτερινά και να είσαι και ο "ναι σε όλα" σε κάθε βουλευτή, δήμαρχο, πολιτικό, επιχειρηματια, ώστε να μπορείς να πας σε καλές υπηρεσίες και να γίνεις και στρατηγός.....
Ο χρήστης jimmi o tromeros είπε…
Γεια σου εργατη
Ο χρήστης jimmi o tromeros είπε…
Τι εγινε δεν περασες στη σχολη και ετσουξε...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Jimmi ο άχρηστος έκανες ποτέ αστυνομική δουλειά? Όχι πήγα στην ιατρική με 19.000 μόρια που έβγαλα και και βγάζω παρά μα πάρα πολλά λεφτά, όχι 900 ευρώ, που πολλά είναι πάλι για έναν τεμπέλη που φοβόταν ότι θα είναι άνεργος, αλλά είναι άεργος τελικά.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλά σε λέει ρε τεμπέλης είσαι, όπως βλέπεις κανείς δεν σας πάει βασικά ούτε μεταξύ σας δε τα βρίσκεται άρα κάποιος λόγος θα υπάρχει.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εμείς φίλε δεν τρώγαμε ξύλο στο σχολείο από τα άλλα τα παιδάκια και έχουμε κομπλεξ να πάμε να γίνουμε αξιωματική μήπως και περάσει πουθενά ο λόγος μας, αλλά δυστυχώς όπως σε είπαν θα λέει ο δήμαρχος κάτσε ένα πόδι αυτό θα κάνεις, θα κάνεις τον ζητιάνο σε κάθε επιχειρηματία μήπως πάρεις καμία δωρεά μήπως σε κάνει κάνα service σε κάνα αμάξι, μια χαρά, άρα ποιος είναι ο εργάτης? Εμείς, αλλά εσύ είσαι ο σκλάβος.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κατάργηση της σχολής τώρα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Διοικητές όλοι, γι'αυτό παν όλα για κλείσιμο, από το κακό στο χειρότερο. Αναλαμβάνουν τα ανίκανα 20 Χρονά.