Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Εξιχνιάστηκε κλοπή ρολογιού στη Μύκονο


Εξιχνιάστηκε το Σάββατο μια περίπτωση βίαιης αφαίρεσης ρολογιού χειρός από πεζό στη Μύκονο και συνελήφθησαν άμεσα δύο δράστες.

Πρόκειται για δυο 33χρονους αλλοδαπούς άνδρες σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για τα αδικήματα της σύστασης συμμορίας και διάπραξη ληστείας.

Για την ίδια υπόθεση κατηγορούνται άλλοι δύο αλλοδαποί, συνεργοί των συλληφθέντων, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

Όπως διακριβώθηκε, στο πλαίσιο επισταμένης αστυνομικής έρευνας και αξιοποίησης στοιχείων, διακριβώθηκε ότι την 18 Ιουνίου 2021 στη Χώρα Μυκόνου οι κατηγορούμενοι, κινούμενοι ανά δυάδες ενεργώντας βάση προσχεδιασμού με συγκεκριμένους ρόλους, προσέγγισαν πεζό και του αφαίρεσαν βίαια από το χέρι ρολόι χειρός αξίας 2.000 ευρώ.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, στην οποία καταγγέλθηκε το περιστατικό, κατάφεραν βραδινές ώρες της ίδιας ημέρας να εντοπίσουν και να προσαγάγουν τους δύο δράστες.

Στην κατοχή των δραστών βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν:

2 κινητά τηλέφωνα
Είδη ένδυσης και υπόδησης που φορούσαν κατά το χρόνο της ληστείας
Κάρτες επιβίβασης σε αεροπορικές πτήσεις εξωτερικού
Το χρηματικό ποσό των 1.160 ευρώ
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου, τους ασκήθηκε ποινική δίωξη, κρατούνται και παραπέμφθηκαν σε κύρια ανάκριση.

Σημειώνεται ότι, από τις Αστυνομικές Υπηρεσίες στο Νότιο Αιγαίο έχει τεθεί σε εφαρμογή ενισχυμένο πρόγραμμα ασφάλειας και αστυνόμευσης, ώστε να ανταποκριθούν με τον καλύτερο τρόπο στη διασφάλιση ενός σταθερού και ασφαλούς περιβάλλοντος για τους πολίτες, καθ’ όλη τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου.








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια