Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σταύρος Μπαλάσκας: Απαντώ στη χυδαιότητα


Ανάρτηση τού συνδικαλιστή αστυνομικού, Σταύρου Μπαλάσκα: Για την παραποίηση των δηλώσεων μου και την λάσπη που δέχομαι θα προσφύγω στη ποινική και αστική δικαιοσύνη...Για την κομματική σπέκουλα εις βάρος μου έχω να πω πως λυπάμαι αλλά δεν αποτελώ εργαλείο αντιπολίτευσης.


Ένας αστυφύλακας είμαι και είναι βέβαιο πως πίσω από την μεθοδευμένη εις βάρος μου εκστρατεία λάσπης, κρύβονται και συνάδελφοι μου συνδικαλιστές.

Το σώμα των συναδέλφων μου γνωρίζουν την ποιότητα μου, ερμηνεύουν ορθά τα λεγόμενα μου και στέκονται στο πλευρό μου.

Όσο για την δήλωση μου ειχε το νόημα ότι ο συγκεκριμένος δράστης δεν θα μπορούσε να έχει σχέση με ένα εν βρασμώ ενδοικογενειακό έγκλημα κατόπιν των όσων αποκαλύφθησαν και τεκμηριώνουν άψογο σχεδιασμό στην εκτέλεση και τη συγκάλυψη του ειδεχθούς εγκλήματος του.

Καμία σχέση λοιπόν με τις κακόβουλες ερμηνείες που δίνονται..

Ευθύνομαι για όσα λέω και όχι για όσα οι άλλοι καταλαβαίνουν.

Τις εις βάρος μου μεθοδεύσεις από όπου και αν προέρχονται που αναίτια πικραίνουν εμένα και την οικογένεια μου, θα τις καταγγείλω στην ελληνική δικαιοσύνη την οποία υπηρετώ και εμπιστεύομαι.

Είναι τουλάχιστον άκομψο και άδικο να παραποιούν την έννοια του λόγου μου τόσο αισχρά οι επιτήδιοι λέγοντας ανερυθρίαστα πως εγώ ένας άνθρωπος του νόμου δίνω οδηγίες σε επίδοξους γυναικοκτόνους.

Αιδώς Αργείοι.

Υπηρετώ τριάντα χρόνια στην ΕΛΑΣ ταγμένος στο καθήκον, στην μάχη εναντίον της εγκληματικότητας και τον σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και είκοσι χρόνια τον αστυνομικό συνδικαλισμό και την προσφορά στον συνάδελφο με συνέπεια και ήθος.

Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν λοιπόν να εκμαυλίσει τις δημοκρατικές μου πεποιθήσεις  και τις αγνές προθέσεις των λεγόμενων μου.
Ας τελειώσουμε πια με τις έντεχνες διαστρεβλώσεις.

Σταύρος Μπαλάσκας









Δημοσίευση σχολίου

20 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μας έχεις κουράσει φτάνει πια το γυαλί πήγαινε δούλεψε πανελιστα δεν έχεις αφήσει κανάλι για κανάλι.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αντι να το βουλωσει και να βαλει στολη να παει να εργαστει 8ωρο , θελει να βγει και απο επανω.
Τον λογο πλεον εχουν οι αρμοδιοι ψυχιατροι.
Αν τους απαγορευτει για ενα μηνα να κανουν δηλωσεις στα καναλια , να παρευρεθουν σε εκπομπες και τελοσπαντων εσεις οι δημοσιογραφοι παψετε να τους δινετε το λογο και βημα να παπαρολογισουν ειναι σιγουρο οτι θα καταληξουν στο ψυχιατρειο πολλοι απο αυτους.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τον φτύνουν όλοι και νομίζει ότι ψιχαλίζει!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κοιτα να δεις που θα βρούμε και μπελά όλοι οι υπόλοιποι… απλά ντροπή… ο επαγγελματίας συνδικαλιστής μας κουνάει το δάχτυλο… εμείς δεν καταλάβαμε καλά… ρε ποιοι τον ψηφίζετε;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ούτε ένα συγγνώμη.....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μην ισοπεδώνουμε τα πάντα.Τον Μπαλασκα και τον κάθε Μπαλασκα τον βγάζουμε εμείς είτε με την ψήφο μας είτε με την απουσία μας από τις κάλπες.Οσοι ζήσαμε τις αυθαιρεσίες τις διοίκησης (Όχι ότι δεν υπάρχουν τωρα)μπορούμε να συγκρίνουμε το πριν με το τώρα.Αρκετα πράγματα πετύχαμε με τον συνδικαλισμό.
Ο χρήστης kostas303 είπε…
Όλοι οι αστυφύλακες έχουν τόσα κοστούμια; Τα χορηγεί η υπηρεσία;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εχουμε βαρεθει να δικαιολογουμαστε η να απολογουμαστε στους γνωστους μας για τις μπαρουφες που πετας.
Μαλλον τελικα εισαι περισσοτερο απο τον πιλοτο αυτο το οποιο τον χαρακτηρισες πως ειναι
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
στο πρόσωπο αυτού του τύπου αποτυπώνεται το επίπεδο αυτών που τον ψήφισαν, πάτος.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο Πολάκης της Αστυνομίας. Κατι τέτοιοι τύποι σε όλους τους κλάδους με κάνουν να σκέφτομαι ότι ο συνδικαλισμός βλάπτει τον επαγγελματισμό
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ότι οι νόμοι που ισχύουν είναι τέτοιοι δεν σας πείραξε, το ότι είπε την αλήθεια όπως την είπε σας ενόχλησε. Τα ίδια όμως πιστεύω να ισχύουν και για τον Μήτσο της 17Ν ε; Η έχει άλλα δικαιώματα αυτός;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Mη μασάς Μπαλάσκα, συνέχισε έτσι, καλά τα λες.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλά θα αποσυρθεί ο Μπαλασκας να πιάσετε και εσείς στασίδι γατάκια
Ο χρήστης Adekastos είπε…
Δανεικό από τον καλιακμανη είναι
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κάποια στιγμή θα πρέπει να μπει όριο στο πόσες φορές μπορεί κάποιος να εκλέγεται, φτάνει με τους επαγγελματίες συνδικαλιστές που σφάζονται για τις θέσεις και τα συμφέροντα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σκασε ηλιθιααα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μπαλασκα αν βγεις διαθεσιμότητα, πήγαινε στην Καινούργιου για πάνελ. Εμαθα ζητάει άτομα.
Ο χρήστης Unknown είπε…
Μπαλάσκα ΚΟΥΡΑΣΕΣ!!!πάρε δρόμο πριν μαζευτούμε και σε κυνηγαμε με μηνύσεις.Ποιος σου είπε ότι εμείς συμφωνούμε με τις βλακείες που λες κάθε τρεις και λίγο στα κανάλια; Ποιος σου είπε ότι εμείς θα χτιζουμε και εσύ θα γκρεμίζεις;Γελάει όλος ο κόσμος μαζί μας εξ αιτίας σου διαρκώς.Μια ζωή στην αστυνομία παπατζας και πονηριδης με υφακι ήσουν.Δειξε μας μια σοβαρή σύλληψη που τάχα 30 χρόνια είσαι μάχιμος αστυνομικός και πολεμάς το εγκλημα.Απο που το πολεμάς ; Από τα πάνελ και τα κοστούμια;ΠΑΡΕ ΔΡΟΜΟ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Έλεος αφήστε τον Σταύρο αντίπαλος συνδικαλιστικά αλλα φτάνει μακάρι να καταλάβει ότι κάνει λάθος