Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ανακοίνωση ΠΟΑΞΙΑ και ΠΟΑΣΥ για τη βεβήλωση του μνημείου το Νεκτάριου Σάββα


Η ανακοίνωση των Ομοσπονδιών:

‘’ΕΚΑΣ ΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ’’ (Ομήρου Οδύσσεια, ραψ.Ξ)

Για μια ακόμη φορά η φασιστική νοοτροπία κάποιων ‘’γνωστών -αγνώστων’’ εκδηλώθηκε στην πιο ανίερη μορφή της. Τις βραδινές ώρες του Σαββάτου 19 Ιουνίου λίγες ώρες μετά την τελετή του μνημοσύνου εις μνήμη του Νεκτάριου Σάββα και την εκ μέρους του Δήμου Αθηναίων μετονομασία της οδού Λάμπρου Πορφύρα σε οδό Νεκτάριου Σάββα, το μνημείο που υπάρχει στο σημείο βανδαλίστηκε για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα ενός μηνός.

Αυτή η θρασύδειλη πράξη μαρτυρά τον ηθικό ξεπεσμό και την απώλεια κάθε ανθρωπίνου συναισθήματος των αυτουργών της. Ακόμα και στις χειρότερες στιγμές του ο λαός μας είχε αποδείξει ότι τουλάχιστον σεβόταν την μνήμη των νεκρών. Δυστυχώς φαίνεται ότι κάποιοι θολωμένοι από τις μηδενιστικές αντιλήψεις τους έχασαν κάθε μέτρο και πλέον δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο.

Αναμένουμε από όλες τις πολιτικές παρατάξεις να πράξουν δημοσίως το αυτονόητο, δηλαδή να αποδοκιμάσουν ξεκάθαρα, χωρίς αστερίσκους ή υποσημειώσεις, αυτή τη σκοταδιστική πράξη των βέβηλων δραστών.

Οι Ομοσπονδίες μας θα σπεύσουν και πάλι να αποκαταστήσουν το μνημείο του Νεκτάριου Σάββα ως το ελάχιστο που έχουν να πράξουν εις μνήμην ενός ανθρώπου που δολοφονήθηκε άνανδρα την ώρα που έπραττε το καθήκον που η ίδια η Πολιτεία του είχε αναθέσει. Οι βέβηλοι ας μείνουν μακριά όπως ζητούσε και ο Όμηρος.
 










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια