Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η δράση συνεχίζεται στο Ευρωπαϊκό με τρία παιχνίδια


Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ξεκίνησε με τη νίκη 3-0 της Ιταλίας κατά της Τουρκίας και συνεχίζεται σήμερα με τρία δυνατά παιχνίδια.

Στις 16:00 στο Μπακού θα αναμετρηθούν η Ουαλία και η Ελβετία, σε αγώνα για τον πρώτο όμιλο, στον οποίο συμμετέχουν η Τουρκία και η Ιταλία.

Θα ακολουθήσουν τα δύο ματς του δεύτερου ομίλου. Στις 19:00 θα διεξαχθεί στην Κοπεγχάγη ο αγώνας Δανία-Φινλανδία και στις 22:00 στην Αγία Πετρούπολη το παιχνίδι Βέλγιο-Ρωσία.

 

Περισσότερες από 500 στοιχηματικές επιλογές

 

Το Pamestoixima.gr προσφέρει περισσότερες από 500 στοιχηματικές επιλογές σε καθένα από τα τρία σημερινά παιχνίδια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Και οι τρεις αγώνες, Ουαλία-Ελβετία, Δανία-Φινλανδία και Βέλγιο-Ρωσία, παίζονται με 0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους.

Προσφέρονται ακόμα από το Pamestoixima.gr οι ακόλουθες προωθητικές ενέργειες, για τις οποίες ισχύουν όροι και προϋποθέσεις:

·       Money Back

·       2-0 & Έληξε

·       Σκορ 3

·       Boost Νίκης

 

Συνδυαστικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις

 

Το Pamestoixima.gr έχει ετοιμάσει και τρία συνδυαστικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις για τα σημερινά παιχνίδια:

·       Ουαλία-Ελβετία: Ο Γκάρεθ Μπέιλ να σκοράρει / Δανία-Φινλανδία: Over 8,5 κόρνερ στον αγώνα / Βέλγιο-Ρωσία: Ο Ρομέλου Λουκάκου να σκοράρει.

·       Ουαλία-Ελβετία: Over 9,5 κόρνερ στον αγώνα / Δανία-Φινλανδία: Η Δανία να κερδίσει με μηδέν παθητικό / Βέλγιο-Ρωσία: Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. 

·       Ουαλία-Ελβετία: Ημίχρονο με τα περισσότερα γκολ το δεύτερο / Δανία-Φινλανδία: Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες / Βέλγιο-Ρωσία: Over 8,5 κόρνερ στον αγώνα. 

 









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια