Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ερωτήματα και δεδομένα για τα Γλυκά Νερά - Το ελικόπτερο και η κατάθεση


Η μέρα ξεκίνησε με δύο δημοσιεύματα ισάριθμων αστυνομικών συντακτών, που έκαναν λόγο για ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση των Γλυκών Νερών, και η αλήθεια είναι πως η πορεία της ημέρας τους επιβεβαίωσε, τουλάχιστον εν μέρει.
Λίγα λεπτά μετά τις έντεκα το πρωί το ελικόπτερο τής ΕΛ.ΑΣ προσγειώθηκε στην Αλόννησο, προκειμένου να μεταφέρει στη ΓΑΔΑ και στο Τμήμα του Ανθρωποκτονιών τον 32χρονο πιλότο, σύζυγο τού θύματος.
Σύμφωνα με Αξιωματικούς της Ασφάλειας, προέκυψαν νέα στοιχεία στην πρόοδο τής έρευνας, τα οποία θέλουν να αντιπαραβάλλουν και να αξιολογήσουν με τα λεγόμενα τού 32χρονου, χωρίς όμως οι ίδιες πηγές να αποκαλύπτουν κάτι περισσότερο. 
Ποια είναι τα στοιχεία;
Πληροφορίες, που δεν επιβεβαιώνονται από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, κάνουν λόγο για ανακολουθίες στη χρονική σειρά, την οποία παρουσιάζει μέχρι τώρα στις καταθέσεις του ο σύζυγος τού θύματος. Δεδομένα που προέκυψαν από ψηφιακά μέσα, τα οποία χρησιμοποιούσε η 20χρονη και ο σύζυγός της.
Γιατί επέλεξαν να χρησιμοποιήσουν το ελικόπτερο; Είναι τόσο σημαντικά τα στοιχεία που επέβαλαν την πτήση και εσπευσμένη μεταφορά του 32χρονου στην Αθήνα;
Αξιωματικός που γνωρίζει λεπτομέρειες τής έρευνας υποστήριξε πως όχι, πως θα μπορούσαν να αντλήσουν και άλλα στοιχεία - δεδομένα και να τον εξετάσουν αργότερα συνολικά, αλλά η ηγεσία επέλεξε τη χρήση του ελικοπτέρου, επειδή το θέμα έχει πάρει τεράστια έκταση.
Υψηλόβαθμος αξιωματικός, μάλιστα, σπεύδει να τονίσει ότι μπορεί η διαδικασία να διαρκέσει και ημέρες.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια