Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Η λύτρωση της ομολογίας


Στα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής θα παραμείνει μέχρι την Τρίτη, οπότε και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί, ο πιλότος, 33 ετών, που ομολόγησε ότι προκάλεσε ασφυκτικό θάνατο στη σύζυγό του, την 20χρονη Καρολάιν.

Ο καθ’ομολογίαν δράστης κρατείται μόνος σε ένα από τα κελιά του 7ου ορόφου και μάλιστα έχει ενισχυθεί η δύναμη των αστυνομικών, προκειμένου να έχει αποκλειστική επιτήρηση, ενώ ψυχολόγοι της ΕΛ.ΑΣ είναι έτοιμοι να του παράσχουν υποστήριξη σε 24ωρη βάση.

Ο ίδιος, όταν έφθασε στις έξι το απόγευμα τής Παρασκευής, ύστερα από την προθεσμία που έλαβε από τον ανακριτή, δεν είχε καμία ιδιαίτερη απαίτηση.

Ζήτησε μόνον να πληροφορηθεί κάποια διαδικαστικά ζητήματα, για το πώς και από ποιον δικαιούται να δεχθεί επισκεπτήριο, αλλά και πώς μπορεί να προμηθευτεί μία τηλεκάρτα, προκειμένου να επικοινωνήσει με τον δικηγόρο του και τα οικεία του πρόσωπα.

Η ομολογία

Ο καθ’ομολογίαν δράστης μίλησε στους Αξιωματικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, χωρίς καν να χρειαστεί να του παραθέσουν τα νέα στοιχεία και δεδομένα.

″Σαν να ήθελε να τα βγάλει από μέσα του, σαν να είχε έρθει η ώρα της αποκάλυψης και της λύτρωσης” ανέφερε Αξιωματικός της Ασφάλειας στη Huffpost, χωρίς διάθεση να τον υπερασπιστεί.

Περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τα προβλήματα, που υπήρχαν στη σχέση του ζεύγους, και σταδιακά έφθασε στη νύχτα της δολοφονίας.

Σύμφωνα με τα όσα είπε, διαπληκτίστηκαν έντονα για ακόμα μία φορά, με αφορμή το 11 μηνών τότε κορίτσι τους και τότε ήταν που προκάλεσε στην 20χρονη τον ασφυκτικό θάνατο.

Από εκείνη την ώρα είχε τον χρόνο και την ηρεμία να σκηνοθετήσει τη ληστρική επιδρομή και δολοφονία από κακοποιούς, προκειμένου -όπως υποστήριξε- να μην μείνει η μικρή Λυδία και χωρίς πατέρα. 

 

Μανώλης Ασαριώτης




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια