Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Π. Χαρέλας: Δεν είμαστε υπηρεσία υποδοχής, δεν είμαστε υπηρεσία σίτισης, ούτε τουριστικό γραφείο (ΒΙΝΤΕΟ)


Τοποθέτηση του προέδρου της ΠΟΣΥΦΥ Παναγιώτη Χαρέλα με αφορμή τη συνέντευξη του Πρωθυπουργού στο FRANCE 24 όπου, μεταξύ άλλων. μίλησε και για το έργο που επιτελούν οι ένστολοι στα σύνορα της χώρας με την Τουρκία


Να δίνεται η αξία που πρέπει στην μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουμε. Είναι από τις λίγες στιγμές που ο πρωθυπουργός της Χώρας μας εκφράζει και λέει όσο πιο ευγενικά μπορεί αυτό που τόσα χρόνια προσπαθούμε να πούμε εμείς !!! Δεν είμαστε υπηρεσία υποδοχής, δεν είμαστε υπηρεσία σίτισης, ούτε τουριστικό γραφείο!!!! 

Προστατεύουμε τα σύνορα μας  στην ηπειρωτική αλλά και στη νησιωτική Χώρα και πολεμάμε τα κυκλώματα των διακινητών. 

Και όσο αυτό το κάνουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και με τα μέσα που διαθέτουμε, κάποιοι εχθροί ( και από έξω αλλά και από μέσα) θα συνεχίσουν να μας υπονομεύουν με σκοπό να πείσουν την κοινή γνώμη για τους "κακούς" Συνοριοφύλακες και την "απάνθρωπη" αντιμετώπιση απέναντι στους "πρόσφυγες".

Με ικανοποίηση ακούσαμε τον πρωθυπουργό της χώρας μας να λέει αυτό που του έχουμε τονίσει στο παρελθόν. Δεν είμαστε τουριστικοί πράκτορες και προσωπικό υποδοχής. Κάνουμε ότι είναι εφικτό με σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα και το διεθνές δίκαιο για να προστατεύσουμε τα σύνορά μας από ασύμμετρες απειλές. 

Αλλά δεν θα συμμετάσχουμε όμως και σε κινήματα του παρελθόντος " Welcome to idomeni" !!!










Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μάλιστα !!!!!!!
Ο χρήστης Unknown είπε…
Εσύ βασικά πανελιστας είσαι όχι αστυνομικός
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κάνεις λάθος φίλε μου,είμαστε όλα αυτά που λες ότι δεν είμαστε.Μην κοροϊδεύεις τον εαυτό σου
Ο χρήστης Adekastos είπε…
Αυτά από τα σύνορα της βέροιας !!