Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μπαλάσκας: Παρερμηνεύτηκαν οι δηλώσεις μου - Ζητώ συγγνώμη


«Συγνώμη» ζήτησε ο αστυνομικός Σταύρος Μπαλάσκας για τη δήλωσή του σχετικά με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και τις ελάχιστες ποινές του δράστη που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.

Υπενθυμίζεται ότι η δήλωση αυτή εξετάζεται από την ΕΛΑΣ και έχει διαταχθεί έρευνα για το εάν σε αυτά που είπε υπάρχει ποινική ευθύνη.

Ο κ. Μπαλάσκας, μάλιστα, ζήτησε συγγνώμη μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ. «Σαφώς και ζητώ δημόσια συγγνώμη, καθώς δεν είπα αυτό που μου καταλογίζεται».

Ο ίδιος εξήγησε ότι με τη δήλωσή του εννοούσε ότι οι ποινές είναι ελάχιστες, ακόμα και για αυτούς που δολοφονούν και στη συνέχεια καλούν αμέσως την αστυνομία και το παραδέχονται, ενώ δεν θα έπρεπε να είναι.

«Στη συγκεκριμένη δήλωση ατυχώς είπα ότι ο δράστης είναι βλάκας, διότι πίστεψε ότι μπορεί να ξεγελάσει τις αρχές. Μέσα σε 2-3 ώρες προσπάθησε να ξεγελάσει την αστυνομία. Οι ποινές είναι ελάχιστες και εμείς οι μάχιμοι αστυνομικοί έχουμε πρόβλημα να πιάνουμε και να ξαναπιάνουμε τους δράστες», διευκρίνισε. Και συμπλήρωσε ότι: «Κάποιοι παρεξήγησαν και παρερμήνευσαν τη δήλωσή μου». 





Δημοσίευση σχολίου

20 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εμείς οι μάχιμοι αστυνομικοί. Μάλιστα. " Εμείς" . Μάχιμος αστυνομικός, με 30 χρόνια υπηρεσία, εκ των οποίων τα 20 χρόνια συνδικαλιστής. Δηλαδή οι υπόλοιποι με 30 χρόνια στο πεζοδρόμιο, χωρίς διακοπή, πως πρέπει να ονομάζονται??? Υπερμαχιμοι, πολυμαχιμοι, καραμαχιμοι,ή απλώς ... κορόιδα και κωπηλάτες σε γαλέρα ??
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πριν μπω στη. Αστυνομια ήξερα ότι ο αστυνομικός ο παλιός είναι λιγομίλητος.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τόσα χρόνια οι δηλώσεις σου συνέχεια παρερμηνευονται.Είσαι τυχερός που οι»φίλοι» σου στα μμε σε ξεπλένουν κάθε φορά.Αναρωτιέμαι γιατί δεν σε προσλαμβάνουν σε κάποιο κανάλι;Γιατί με τα 8 ώρα που βαράς στις συνεντεύξεις πλέον δεν είσαι αστυνομικός είσαι τηλεπερσονα.
Ο χρήστης Lambros P. είπε…
Μεζεψτε τον πια!Τη μια μπαρουφα μετά την άλλη πετά..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πάλι λέει ότι οι ποινές είναι ελάχιστες και οι μάχιμοι αστυνομικοί έχουμε πρόβλημα να πιάνουμε και να ξαναπιάνουμε τους δράστες. Τι δουλειά έχει ένας συνδικαλιστής αστυνομικός να ασχολείται με την απονομή της δικαιοσύνης; Πριν δύο εβδομάδες πάλι για κάτι τέτοιες δηλώσεις του εξέδωσε ανακοίνωσηη Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων.
Ο χρήστης Νικος Πετραλωνα είπε…
Ανοητος ησουν, ανοητος παραμενεις
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεω φταις εσυ ,η ανεπαρκης πολιτικη και φυσικη φταιει που συνδιοικει μαζι σας.Και για να ειμαι ακριβοδικαιος απεναντι σου αυτα που ειπες δεν ειναι τιποτα μπροστα σ'αυτα που ειπαν στην επισημη παρουσιαση ο Δκτης Ασφαλειας με τους υπολοιπους.Με την αφελεστατη επιεικως λεπτομερη αναλυση τους και τις λεπτομερεις επιστημονικες αναλυσεις των εγκληματολογικων εργαστηριων εδωσαν ενα λεπτομερες εγχειριδιο οδηγιων αποφυγης ''λαθων΄΄ σε μελλοντικους δραστες εγληματων.Ειμαστε θλιβεροι δυστυχως!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κοκοκο!!!! Μαχιμε Μπαλασκα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αν παρερμηνεύονται συνέχεια οσα λες ίσως κάπου φταις. Αν η συγνώμη σου είναι ειλικρινής τότε θα σταματήσεις να βγαίνεις στα κανάλια.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ποιος μαχιμος ο Σταυρος???
Τον μαχιμο αμεσοδρασιτη με τα μουσια λες???
Μαχιμο τηλεσχολιαστη τον λες,μαχιμο αστυνομικο ουτε καν
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κατι ηξεραν αυτοι που σε εστειλαν αλλα κατι ηξερε και αυτος που σε μαζεψε,ο οποιος μεσα του χαιρεται γιατι και τους αντιπροσωπους θα σου φαει,και τους ψηφοφορους σου και εσενα το βαριδι δεν θα εχει στα ποδια του.
Δεν αναρωτιεσαι γιατι ο σε ολα λαλιστατος καινουριος συμπαιχτης σου δεν εχει κανει ουτε μια δημοσια δηλωση στηριξης σου,αλλα βαζει κατι φερεφωνα του να το κανουν???
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κούρασες λέμε βγες στην σύνταξη και βάλε για βουλευτής η τηλεπερσονα και τα δύο σου πηγαίνουν γάντι.φτανει πια δεν θέλουμε να σε βλέπουμε άλλο φίλους δε έχεισ να σε συμβουλεσουν ή σε έχει συνεπάρει τόσο πολύ το γυαλί
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Από παρερμηνεία σε παρερμηνεία το πας και δεν βλέπω ευοίωνο μέλλον ...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο συγκεκριμενος ειχε παντα τοση επαρση,αλαζονεια και ναρκισσισμο που νομιζε οτι ειναι ανωτερος ολων και μπορει να κανει οτι θελει.
Δεν προβληματιστηκε ουτε το 2015 που κατεβηκε υποψηφιος δημοτικος συμβουλος Βυρωνα και ο συνδυασμος με τον οποιο κατεβηκε αλλα και ο ιδιος προσωπικα πατωσαν και βγηκαν πιο τελευταιοι και απο τους τελευταιους και ενω στις αμεσως επομενες δημοτικες εκλογες στον ιδιο δημο εξελεγη ανετα δημοτικος συμβουλος αλλος συναδελφος με το ενα χιλιοστο της προβολης και της δημοτικοτητας της δικης του,οπως εχουν εκλεγει και δεκαδες αλλοι ταπεινοι αλλα εργατικοι συναδελφοι σε μεγαλους δημους της χωρας.
Απλα ο ναρκισσος οταν μαραθει και αρχιζει και κρεμαει φαινονται οι κοτσανες του ευκολοτερα
Ο χρήστης Unknown είπε…
Καλά πιάσε πρώτα κάποιον εσύ και μετά τον ξαναπιανεις άμα λάχει
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Παψε , εξαφανισου , αηδια καταντησες εδω και χρονια .. φορα στολη και πηγαινε σε τμημα να δουλεψεις καραγκιοζη. Δεν θελουμε ουτε οι αστυνομικοι ουτε οι πολιτες να σε βλεπουμε , για τσιρκο η πανηγυρι εισαι. Εχει το σωμα εκπροσωπους τυπου αξιωματικους μορφωμενους και προπαντων μετρημενους ταπεινους και χωρις υστεροβουλια οπως εσυ και οι ομοιοι σου.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κατάντια των αστυνομικών να τους εκπροσωπεί ο συγκεκριμένος. Βέβαια δεν είναι μόνο αυτός το ψάρι από το κεφάλι βρομάει, το συνδικαλιστικο εννοω.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Βγαινει μια καλη είδηση για την αστυνομια..μια εξυχνιαση ανθρωποκτονιας κ βγαινει αυτος ο τυπος να τα διαλυσει ολα για αλλη μια φορα! Συγχαρητηρια κυριε Συναδελφε!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τώρα που το λες.. θυμάμαι. Ακούγεται ότι κάποτε σε απεργία αγροτών, με τα διόδια κλειστά από τα τρακτέρ και την Ελλάδα κομμένη σε πολλά κομμάτια. Σε εκτροπές που έκανε η τροχαία για να διοχετεύουν την κυκλοφορία σε παραδρομους της εθνικής οδού, σταμάτησε ένα αυτ/το. Αν θυμάμαι καλά , ένα Audi TT έτσι ακούστηκε, δεν ήμουν μπροστά. Δεν είμαι σίγουρος έτσι είπανε. Κατέβηκε ο μάχιμος συνδικαλιστής, μαζί με μια γυναίκα και χαιρέτησε τους συναδέλφους του, έτσι ακούστηκε. Τους δήλωσε ότι πάει στα μπλόκα των αγροτών για συμπαράσταση. Μάλιστα είχε και ένα πανό μαζί του, το οποίο το άπλωσε για να το δούν, έτσι είπανε . Αν δεν είναι αυτό μάχιμος συνδικαλισμός, τι είναι??? Δεν ξέρω εάν είναι αλήθεια, αλλά έτσι είπανε εκείνοι που ήταν εκεί.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ρε σεις έχετε μετρήσει τις ψήφους των συναδέρφων που τον έχουν εμπιστευθεί
Μην βάζετε άλλο να γράφουν οι ίδιοι τα ίδια
Στους δέκα πρώτους στο πανελλήνιο είναι και ας πονάτε
Γίνεστε όλοι μαζί ρεζίλι στα μάτια του πολίτη
Θα κτίσετε στα λάθη του Μπαλάσκα ή θα κάνετε έργο