Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Απονομή για τους Αλεξιπτωτιστές-Αστυνομικούς στην Ακαδημία


Μια σεμνή και λιτή τελετή έλαβε σήμερα χώρα στο γραφείο του Διοικητή της Αστυνομικής Ακαδημίας με τιμώμενα πρόσωπα δύο Δόκιμους Υπαστυνόμους που ολοκλήρωσαν τη θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση στο σχολείο «Αλεξιπτωτιστών-Αστυνομικών» υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Δυνάμεων (Π.Ο.Ε.Δ.) στους οποίους και απονεμήθηκε δίπλωμα αλεξιπτωτιστή και η πτέρυγα της Σχολής Αλεξιπτωτισμού των Ελλήνων Αεροδυτών. Το σχολείο έλαβε χώρα στο αεροδρόμιο του Τατοΐου τον Οκτώβριο του 2020 υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Δυνάμεων. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του news2u.gr στην εκδήλωση απονομής διπλωμάτων και πτερύγων παραβρέθηκε ως εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Δυνάμεων, ο υπεύθυνος της Ομάδας Αλεξιπτωτιστών-Αστυνομικών Αττικής και μέλος της Επιτροπής Αλεξιπτωτισμού της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος Αστυφύλακας Τζαμαλής Παναγιώτης, ο οποίος απένειμε τιμητική πλακέτα στον Διοικητή της Ακαδημίας της Ελληνικής Αστυνομίας Υποστράτηγο Δασκαλάκη Εμμανουήλ και στον Διοικητή της Σχολής Αξιωματικών Ταξίαρχο Τζουβάνα Ιωάννη σε αναγνώριση της προσφοράς και του έργου τους στην ΕΛ.ΑΣ. και γενικότερα στην Πατρίδα. 

Σχολή Αξιωματικών - Αστυνομικοί - Αλεξιπτωτιστές
Σχολή Αξιωματικών - Αστυνομικοί - Αλεξιπτωτιστές

Μέσα σε ένα κλίμα ενθουσιασμού ο Διοικητής της Αστυνομικής Ακαδημίας συνεχάρη τους δύο σπουδαστές της Σχολής Αξιωματικών και αυριανούς Αξιωματικούς για την επίδοσή τους και το θάρρος τους, παροτρύνοντάς τους να συνεχίσουν τα άλματα. Με τη σειρά του ο Διοικητής της Σχολής Αξιωματικών τους ευχήθηκε επιτυχίες και ασφαλείς προσγειώσεις. 

Η οικογένεια της Ομάδας Αλεξιπτωτιστών-Αστυνομικών μεγαλώνει και καλωσορίζει στις τάξεις της τα δύο νέα μέλη της χαράζοντας ελπιδοφόρο το μέλλον για την Ελληνική Αστυνομία όταν αυριανοί αξιωματικοί εκπαιδεύονται συνεχώς και δεν εφησυχάζουν. 

https://www.news2u.gr










Δημοσίευση σχολίου

10 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ωραία ιδέα!!! Θα ήθελα να την δω να επεκτείνεται κ εξηγούμαι. Θα πρότεινα να παρακολουθήσουν θεωρητικά κ πρακτικά μαθήματα από ψαροντουφεκαδες κ δύτες ώστε να ονομαστούν ΟΥΚαδες. Όλα για την λεζάντα... ΚΚΤ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ελπίζω να μην έχουν σχέση με τους ενθοπροδότες μπάτσους που επιχείρησαν να τιμησουν τους ναζί φασιστες χιτλερικούς αλεξιπτωτιστες της μαχης της Κρήτης.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δηλαδή αν κάποιος αστυνομικός, έχει κατακτήσει χρυσό μετάλλιο σε κάποιο Ολυμπιακό άθλημα, θα πρέπει να φέρει στην στολή του κάποιο διακριτικό, π.χ. αν είναι στην άρση βαρών , μια μπάρα με βάρη ??? Το λέω γιατί θα σκάσουν μύτη αύριο μεθαύριο τίποτα πουλακιδες και θα καμαρώνουν κιόλας. Γιατί οι ολυμπιονίκες να μην φέρουν διακριτικό στην στολή και να απαιτούν κάποιοι, να κρεμάνε πουλακιδες, μετά από κάποιο άλμα σε κάποιο άθλημα. Ούτε καν χρυσό μετάλλιο σε παγκόσμιο ή Ολυμπιάδα. Αυτό όμως θα γίνεται , όταν μένουν κολλημένοι στο στρατό και στα δήθεν κομαντα. Ποια κομαντα ρεεεεε ??? Των 9 μηνών συνολικής θητείας μαζί με τον ένα μήνα άδεια απολύσεως ??? Μόρια από στρατοκομσντα, μόρια από μο/τα , μόρια από άδεια οδήγησης , μόρια από lower , ή άλλη ξένη γλώσσα ( αρβανίτικα) ,να η πρόσληψη λόγω....... μεγάλης εμπειρίας ( !!!!! ) στην ΕΛ.ΑΣ. Κάτσε εσύ και διάβασε για να μπεις με πανελλήνιες. Καλά για να πας στον τόπο σου, ούτε συζήτηση. Προηγούνται τα 9 μηνητικα κομαντα.
Ο χρήστης Unknown είπε…
Ότι να ναι
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΛΕΞ/ΤΩΝ ΜΙΛΑΜΕ,ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΗΠΩΣ ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΣΗ ΣΤΗΝ (ΣΧΑΛ) ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΩΝ!ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλές πτήσεις!!!!😅
Ο χρήστης Θάνος είπε…
Λυπάμαι για τα σχόλια ορισμένων και κυρίως για το επίπεδο τους. Έλεος πια με την καραμέλα (μπάτσος/φασίστας) είμαστε στο 2021 όχι στο 1974. Το επίπεδο των αστυνομικών πλέον είναι αρκετά υψηλό. Τώρα όσο αναφορά τον αλεξιπτωτισμο στην αστυνομία, αυτό είναι κάτι πολύ θετικό και απαιτεί ψυχή για να το τολμήσεις. Ψυχή που έχουν σχεδόν όλοι οι Αστυνομικοί και που όταν τους χρειαστείς, εσυ που τους αποκαλείς μπάτσους, θα τρέξουν να σε βοηθήσουν.
Ο Παναγιώτης είναι νέος Αστυνομικός και διαμάντι ήθους και επαγγελματισμου. Τέτοιους χρειαζόμαστε. Μπράβο σου αντιπρόεδρε. Μην μασάς!
Ο χρήστης Unknown είπε…
Είμαστε πάντως.. Μια ευχάριστη ατμόσφαιρα είμαστε!
Οι άλλοι πουλάνε παπά φουλ κ τη περνάνε μποέμ που λένε κ στο χωριό μου , ο άλλος από κάτω γράφει για ναζί κτλ κ παραβλέπει ότι με τους φόρους του πατέρα του πληρώνει αυτό το παπατζιλικι( θεωρώ απίθανο να πληρώνει φόρους ο ίδιος, α για κάνα τέτοιο σχόλιο καλός είναι). Κ η κατασταση τσουλαει κανονικά..
Υπάρχει κάποιος λόγος που εφαρμόζονται διαδοχικά τα μνημόνια βρε..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σιγά το επίπεδο μόνο ενδιαφέρον έχουν μετάθεση στο χωριό κ μόνο εξυπνάδες σιγά τους μορφωμένος
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Να θεσπίσει η σχολή επιμόρφωσης σε συνεργασία με τον Στρατό συνεκπαιδευση στην σχολή αλεξιπτωτιστών κ μετεκπαίδευση σε αυτήν για όσους θέλουν σε τακτική βάση ανεξάρτητου βαθμου. Εθοντικα. Επίσης και σε διάφορα σχολεια του στρατού όπως γίνεται σε Αμερική και Γαλλία.