Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Παναγιώτης Χαρέλας: Η διαχείριση των Γλυκών Νερών από τους σχολιαστές κάθε είδους πρέπει να μας προβληματίσει


Ανάρτηση τού Παναγιώτη Χαρέλα, προέδρου της ΠΟΣΥΦΥ: Να και ύποπτα οχήματα, να και βανάκια για το πως διέφυγαν οι δράστες, πως μπηκαν από το παραθυρο, που πατήσανε, αν άφησαν αποτυπώματα, που έσταξε ιδρώτας των δραστών, αν ηταν αδίστακτοι, ήταν αλλοδαποί, όχι δεν ηταν αλλοδαποί,  ο κοντός ως αρχηγός από τους τρεις, οχι τελικά δεν ήταν αρχηγός.

Αναλύσεις στην τηλεόραση από αστυνομικούς, από συνδικαλιστές, από "ειδικούς", από δημοσιογράφους. Νομίζω πως τα περισσότερα απο αυτά ήταν περιττά και σήμερα εκθέτουν τους συμμετέχοντες σε τέτοιες ειδήσεις. Υπάρχουν δεδομένα από την έρευνα που είναι επίσημα οκ, αλλά ως εκει.
37 ημέρες  όλες αυτές οι υποθέσεις, οι υπερβολές και τα "στοιχεία" διοχετευόταν στους πολιτες που τα λαμβάνανε και τα υιοθετούσαν  ως δεδομένα. Ξενυχτούσαμε στην τηλεόραση και ψάχναμε μαζί με τους "ειδικούς" τα οχήματα διαφυγής των δραστών!!!
Μετά από 37 μέρες, όλα άκυρα!!!! Σαν να μην είπαμε τίποτε από όλα αυτά.
Ήταν  τελικά αυτός που υπέθεταν όλοι ή οι περισσότεροι από την αρχή! Ήταν όμως κάτι που δεν το χωρούσε κανενός ο νους! Ήταν ασύλληπτο!
Η Ελληνική Αστυνομία, παρόλο που στις μέρες μας αμφισβητείται το έργο της, επέδειξε σοβαρότητα και επαγγελματισμό για την εξιχνίαση του εγκλήματος. Κανένα έγκλημα δεν  είναι τέλειο. Αυτό άπέδειξε  μεσα σε 37 ημέρες και μπραβο της! Τόσο σε αυτήν όσο και στους συναδέλφους που το εξιχνίασαν!
Πάντως θα πρέπει να μας προβληματίσει, καθώς όλα δεν θυσιάζονται στο βωμό της τηλεθέασης. Τις υπερβολές, καλά θα ήταν να τις περιορίζαμε.









Δημοσίευση σχολίου

20 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εσύ το νου σου στα σύνορα...Άσε να τ αναλάβουν άλλοι αυτά..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εσυ εισαι για αλλες δουλειες.... Βρες κανένα παιδάκι συνοριοφυλακα να του πεις τις ψευτοιστοριες σου
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο Χαρελας βγήκε για τα συνορα και μίλησε και σε δυσκολες καταστάσεις. Δεν συνέχισε να μιλά καθημερινά για να γίνεται γραφικός και είναι προς τιμη του σε αντίθεση με άλλους. Και δεν τον ακουσαμε ποτε να μιλάει ακραία.
Μπράβο του για την στάση κ την δική του και των όλων των συνδικαλιστών των συνοριοφυλακων που μας εκπροσωπουν.
Ο χρήστης Adekastos είπε…
Βγήκε και ο τελευταίος μαϊντανός να μας τα πει από την εσχατιά της Βέροιας
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Στα σύνορα εσύ. Τα υπόλοιπα άστα για τους αστυνομικούς δεν είναι δική σου δουλειά.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Είπε ο κύριος εκπρόσωπος.
Ο χρήστης Unknown είπε…
Δε καταλαβαίνω ρε παιδιά, από πού δημιουργείται αυτή η πρεμουρα να " πεταχτείς" να πεις κ εσύ την άποψη σου, ποιος τη ζήτησε; Δεν αναφέρομαι μόνον στον ανωτέρω. Βέβαια κ μόνο που σχολιάζω στο σχόλιο του " πετυχαίνει" το σκοπό του.. αλλά εντάξει παιδιά.. Φτάνει
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ναι. Σωστά. Αυτά άφησε τα στους παραπάνω. Τους εν Ελλάδι πράκτορες του FBI. Ασχολήσου με τα σύνορα γιατί αν πας στο κέντρο νομίζουν ότι θα χάσουν το "λάδι". Κάτι ξέρει η ΕΥΠ...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΕΓΙΝΕΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΟΣΥΦΥ? ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΑ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Και αναρωτιόμουν ποιος αλλος έμεινε να σχολιάσει...... Αντε πήρες και εσύ μερικά λεπτά δημοσιότητας με το άρθρο σου για τα τεκταινόμενα στην υπόθεση αυτή...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ευτυχώς το συνάφι σου δεν εμπλέκεται σε τέτοιες υποθέσεις
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Χαίρομαι πραγματικά, που σιγά σιγά αρχιζουν οι συνάδελφοι να καταλαβαίνουν πως η δουλειά για ΕΦ, ΣΦ είναι αυτή που βάσει της πρόσληψης - σύμβασης με την ΕΛ. ΑΣ καταταχτηκανε, ήτοι επικουρικοι-φυλαξη στόχων οι πρώτοι κ φύλαξη συνόρων οι δεύτεροι! Αντε δηλαδή να τελειώνουμε γιατί έχει ξεφύγει το πράγμα, εχουν γεμίσει, ειδικά στην επαρχία, τμήματα τροχαίας κ ασφαλείας μέχρι κ τροχαία αυτοκινητοδρομων... (γελάει ο κόσμος) με ΣΦ κ φρουρούς. Ο καθένας να κάνει τη δουλειά του λοιπόν κ ας αφήσει τα σχόλια κ τις γνώμες περί "αλλοτριων" θεμάτων του αντικειμένου του.!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δικαιολόγησε πρώτα τι κάνουν οι συνοριοφύλακες στις πόλεις
Στην Αθήνα
Αλήθεια τώρα;
Βγήκες και εσύ να κουνήσεις το δάχτυλο..
Να φας σάρκες ρε
Να πατήσεις επί πτωμάτων
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Είστε ζώα, όλοι μπάτσοι γύφτοι, πάτε να βρείτε καμία καφετέρια που σας αφήνει 1,50 τον καφέ, γιατί 1,70 είναι ακριβό, γύφτοι ζητιάνοι των φαναριών, καιρό έχετε να ζητήσετε κάνα επίδομα, ξεχασμένα αδικημένα παιδιά.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πρέπει να ντρέπεσαι για τα γραφόμενα σου, αυτό σε καίει τώρα εσένα η τιμή του καφέ? Ειπαμε να κάνουμε τη δουλειά που αναλογεί στον καθένα, όχι να λέμε κ να γράφουμε χαζομάρες. Βάζεις όλους τους ένστολους σ ένα ρημαδιασμενο καλάθι φίλε μου, τι να πω. Κρίμα, αν κ δεν πιστεύω εσύ που τα γράφεις να φοράς στολή, γιατί αν φοράς ντρέπομαι για τα λεγόμενα σου.
Ο χρήστης jimmi o tromeros είπε…
Στεναχωριέται που δεν έγινε το έγκλημα στα σύνορα να μπορεί να βγει και αυτός να πει κάτι ο καημενούλης
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όπου θέλουμε θα είμαστε. Δεν θα σε ρωτήσουμε. Υπάρχουν Π.Δ. που ορίζουν τις αρμοδιότητες. Μην στεναχωριέσαι που υπάρχουν πιο ικανοί από σένα προερχόμενοι από Σ.Φ ή Ε.Φ....
Ο χρήστης J.P. είπε…
Πόσος πόνος και κόμπλεξ....
Ο χρήστης J.P. είπε…
Καλά ηρέμησε εσύ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Είπε το κομπλεξίκο παιδάκι των πανελληνίων που και να γράφει δεν ξέρει και να σταθεί έξω δεν μπορεί
Από την ανεπάρκεια σας τους πήρανε και από των συνδικαλιστών σας που βγάζουν μόνοι τα μάτια τους
Αλλά αυτοί είστε και αυτούς αξίζετε
Παρακαλά τώρα κάνενα φρουρό ή σ/Φ της Τροχαίας εθνικών οδών να μην σε γράψει
Η αστυνομία σβήνει ρε και αυτό σε ενόχλησε