Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Έλληνας αστυνομικός – αλλαγή φύλου: ζητάει οικονομική ενίσχυση για την εγχείρηση


Οικονομική ενίσχυση προκειμένου να κάνει εγχείρηση αλλαγής φύλου, ζητάει Έλληνας αστυνομικός. Ο 24χρονος Πάρης δηλώνει διεμφυλικός και αυτή τη στιγμή προσανατολίζεται στην εγχείρηση αλλαγής φύλου.

 

Μέσα από την ειδική πλατφόρμα ''GoGetFunding'' ζητεί τη βοήθεια του κόσμου ώστε να συγκεντρωθεί το απαιτούμενο ποσό και να γίνει η επιθυμία του πραγματικότητα. «Νιώθω συνεχώς ξένος και ανασφαλής με τον εαυτό μου», δηλώνει στο κείμενο, με το οποίο συνοδεύει τις φωτογραφίες του, στην ιστοσελίδα όπου απευθύνει έκκληση για βοήθεια. Το μήνυμα του αστυνομικού εμφανίζεται τόσο στα ελληνικά όσο και στα αγγλικά.

 

«Είμαι 24 χρόνων, τρανς άντρας και προσπαθώ να μαζέψω λεφτά για τις εγχειρήσεις επαναπροσδιορισμού του φύλου μου, αλλά είναι κάτι πολύ δύσκολο, καθώς δεν έχω καμία βοήθεια από την οικογένεια μου», γράφει στο μήνυμά του, δίνοντας μια γεύση από τα εμπόδια που έχει, μέχρι στιγμής, αντιμετωπίσει στον δρόμο προς την δική του ελευθερία.

 

Ο Πάρης αναφέρεται και στην ιδιότητά του που έχει δυσχεραίνει την όλη κατάσταση, καθώς, όπως γράφει, η επιλογή του δεν αντιμετωπίζεται με κατανόηση στους κύκλους της Αστυνομίας. «Είμαι αστυνομικός και αυτό καθιστά πιο δύσκολο να νιώσω αποδεκτός, καθώς η πλειοψηφία των συναδέλφων μου είναι προκατειλημμένη απέναντι στην ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα», γράφει, σύμφωνα με το protothema.gr, υπογραμμίζοντας τον ρατσισμό που έχει υποστεί και που τον οδηγεί με έναν τρόπο στην περιθωριοποίηση.

 

Κλείνοντας το μήνυμά του, με φανερή χροιά πικρίας και ελπίδα για αλλαγή, ο αστυνομικός γράφει για τις συμπεριφορές που τον καταπιέζουν τα εξής, «Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να νιώθω συνεχώς ξένος και ανασφαλής με τον εαυτό μου. Κάθε βοήθεια θα ήταν εκτιμητεα, σας ευχαριστώ πολύ!»

 

 ant1news.gr









Δημοσίευση σχολίου

17 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μηπως λέω, μήπως παραβιαστηκαν τα προς την κατάταξη προσόντα του, ήτοι η ψυχολογία του, ψυχοτεχνικα χαρακτηριστικά κλπ και πλέον δεν ανταποκρίνεται στο σκοπό της πρόσληψης του?? Λέω μήπως κ ασχοληθεί κανείς.... επιτέλους...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Να ζητήσει δανειο από το ΤΕΑΠΑΣΑ.
Ο χρήστης Tigrhs1979 είπε…
Κανονικά θα έπρεπε να βοηθήσουν όλες οι λαοτκι κτλ κοινότητες αλλά μάλλον είναι μόνο λόγια κ πρόστυχιες έξω από τη βουλή κ τις πλατείες. Μόλις είναι να μπει το χέρι στην τσέπη το παίζουν Αλέκος.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κ εγω θελω να παρω ενα σπιτι στην πυλαια αλλα δεν εχω.
Ο χρήστης Takis Toubi είπε…
Να κοιτάξει να ελευθερωθεί από το πάθος του και να αφήσει τα περι αποδοχής από την κοινωνία!
Αφού εδώ εσύ ο ίδιος δεν αντέχεις τον εαυτό σου όπως λες! Τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες!
Μετάνοια αγαπητέ μου! Αυτό είναι ελευθερία!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αλεκα το παιζουν...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο ψυχολόγος που τον εξέτασε για να μπει στην άστυνομια ήταν άσχετος από ψυχολογια.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Να ρου δώσουμε δάνειο στεγαστικό από το παρακαταθήκων...να χτίσει το κορμί του
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μήπως να παραιτηθεί από την αστυνομία, που βρήκε αφορμή να προβληθεί τώρα που έχει εξασφαλισμένο το μηνιατικο, θέλει και οικονομική ενίσχυση να κάνει ανεπιστρεπτί καταστροφή του σώματος της (αφού δηλώνει τρανς άνδρας, σημαίνει ότι είναι βιολογική γυναίκα).
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν σου φτάνει ο μισθός που σου δίνει Έλληνας πολίτης;; Για να τον προστατεύεις από του κακοποιους; Τι να προστατέψεις εσύ;;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Νιώθω συνεχώς ξένος και ανασφαλής με τον εαυτό μου», δηλώνει στο κείμενο,

Και ακόμη δεν έχει ασχοληθεί ΑΡΧΗΓΕΙΟ.....η οι ψυχολόγοι.....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Άρε ρε ΣΥΡΙΖΑ τι άφησες στο διάβα σου...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Mαλλον το όνειρο του να μπει σε γραφείο δεν πέτυχε διότι είναι κατειλημμενες οι θέσεις για τα επόμενα 150 χρόνια.. Και ξερει ότι ο μόνος να το πετύχει ειναι η αλλαγή φυλλου..καλη επιτυχία 😂😂😂
Ο χρήστης Unknown είπε…
Σωστος
Ο χρήστης Unknown είπε…
Σωστά καο πολλή μαλιστα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εσενα παλι ο ΣΥΡΙΖΑ σου φταίει;;;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κατανοούμε την επιθυμία του να πάψει να καταπιέζει τον άλλο του εαυτό. Ας πάρει θέση μια επιτροπή με ιδιώτες κ υπηρεσιακούς ψυχολόγους κ ψυχιάτρους για το αν είναι κατάλληλος ή όχι και εάν το θέλει πραγματικά. Δεν πρέπει να μας προξενεί εντύπωση η επιθυ αυτή όταν εκφράζεται δημόσια από κάποιον που το επιθυμεί.Τουλάχιστον αυτός μάλλον ξέρει τι θέλει. Άλλοι απλά πειραματίζονται με το σώμα τους αν κ δηλώνουν στραιτ.....Και όπως λένε δεν είναι κακό..... Όπως κ να έχει καλή επιτυχία στον συνάδελφο στην προσπάθεια του αρκεί να είναι σίγουρος για την επιλογή του
.