Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σέρρες: Ανήλικη και ο σύντροφός της έκαναν πέντε διαρρήξεις σε σπίτια και καταστήματα


Επί πέντε ημέρες έκλεβαν οινοπνευματώδη ποτά, χρήματα και άλλα αντικείμενα από τέσσερα καταστήματα τα οποία διέρρηξαν στις Σέρρες, μία ανήλικη Ελληνίδα που αναζητείται και ο επίσης Έλληνας σύντροφος και συνεργός της ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας.

Το ζευγάρι ταυτοποιήθηκε από την έρευνα των αστυνομικών για τις τέσσερις διαρρήξεις με λεία μετρητά ύψους 817,50 ευρώ, διάφορες φιάλες αλκοολούχων ποτών και ηλεκτρολογικό υλικό, συνολικής αξίας 295 ευρώ, αλλά και για την διάρρηξη σε ένα σπίτι όπου δεν βρήκαν κάτι για να κλέψουν. Ο άνδρας εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τρίτης, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών κατηγορούμενος για κλοπές από κοινού, ενώ σε βάρος των γονέων της ανήλικης σχηματίστηκε δικογραφία για πλημμελή εποπτεία της.

Ζευγάρι έκλεψε κινητό από μαγαζί στο Ναύπλιο

Δεν μπήκαν για να ψωνίσουν σε ένα κατάστημα στο Ναύπλιο ένας 32χρονος και η 31χρονη σύντροφός του, αλλά για να απασχολήσουν τον ιδιοκτήτη και να κλέψουν το κινητό του τηλέφωνο! Αρχικά, το ζευγάρι διέφυγε, όμως τους εντόπισαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. σε μικρή απόσταση, τους συνέλαβαν και προσήχθησαν στην Ασφάλεια, απ' όπου παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

 

Μάνος Τσαγκαράκης

 

 









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια