Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κέρκυρα: Τους σκότωσε και αυτοκτόνησε


Συναγερμός σήμανε νωρίτερα στις αστυνομικές αρχές στην Κέρκυρα. Ένας άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε δύο άτομα στη Δασιά και στη συνέχεια πήγε στο σπίτι του όπου και έβαλε τέλος στη ζωή.

Το περιστατικό σημειώθηκε στη Δασία απέναντι από ξενοδοχείο ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr ο θύτης με τα θύματα που είναι μόνιμοι κάτοικοι του νησιού είχαν ιδιοκτησιακές διαφορές.








Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αποτελέσματα της απουσίας της αστυνομιας, η αστυνομία είναι μακριά από τους πολίτες. Πόσες φορές θα πήγανε όλοι αυτοί στο αστυνομικό τμήμα? Και δεν ακούστηκαν ποτέ?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο Σουλεϊμάν ο γκαντέμης της Κέρκυρας μας φταίει .-
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δολοφονια 2 μαφιοζων στην Λευκιμμη, βιασμοι αγγλιδων τουριστριων στον Καβο, ναρκωτικα φουλ στα σχολεια στην Κερκυρα, θανατηφορα τροχαια με θυματα ανηλικα παιδια.Και τωρα και δολοφονιες μερα μεσημερι. Δεν θα ξαναπατησουν τουριστες στην Κερκυρα, ουτε Ελληνες, ουτε ξενοι.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Φέρτε φρουρούς κι άλλους φρουρούς να πατάξουν το έγκλημα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ. ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ;;;;;;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ενώ εσύ αστυφύλακαρα κρυμμένη σε κάνα γραφείο με ένα χρόνο υπηρεσίας είσαι ο Μέγας αστυνομικός που θα έχεις πάει και δύο απελάσεις και μετά πήρες κανέναν θείο σου να σε κρύψουν από τον κόσμο.