Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κατέστρεψαν και πάλι το μνημείο του Νεκτάριου Σάββα


Την μαρμάρινη πλάκα στη μνήμη του αστυνομικού Νεκτάριου Σάββα, ο οποίος δολοφονήθηκε από τρομοκράτες βανδάλισαν άγνωστοι. 
Είναι η δεύτερη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο προκαλώντας την οργή και την αντίδραση των συναδέλφων του.

Πριν από λίγες μέρες η Πολιτεία αλλά και εκπρόσωποι συνδικαλιστικών φορέων τίμησαν την μνήμη του αστυνομικού αλλά και του συναδέλφου του Γιώργου Ανδριτσοπουλου ο οποίος έπεσε νεκρός κατά την διάρκεια συμπλοκής με κακοποιούς στο Δίστομο Βοιωτίας το 2013.

Μάλιστα, έγινε και μετονομασία του δρόμου σε “ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΣΑΒΒΑ”. Φαίνεται όμως ότι κάποιους τους ενόχλησε και ξέσπασαν την οργή τους στην μαρμάρινη πλάκα την οποία έσπασαν.





Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αλλα και αλλα αν τα βανδαλισουν οι σοφοτεροι αξιωματικοι μας θεωρουν πως πρεπει να τα φυλαμε επι 24ωρου βασεως ανεξαρτητως συνθηκων, ασ μεριμνησουν και για τον συναδελφο κατι,ντροπη.
Ο χρήστης Unknown είπε…
Σκέφτομαι ότι ο αστυνομικός όταν παιθανει εν ώρα υπηρεσίας δεν πεθαίνει μόνο μια φορά αλλά πολλές..
Από την μία οι δολοφόνοι που του αφερουν άναδρα την ζωή του..
Από την άλλοι οι αναρχικοί που βεβηλωνουν το μνήμα του κ από την άλλη συνδικαλιστης - ες που βγάζουν selfie χαμογελαστή δίπλα στον Δήμαρχο την ώρα της τελετής..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αφήστε τον άνθρωπο να ησυχάσει... για δημόσιες σχέσεις πάτε και φτιάχνετε μνημεία για να δείξετε το ανθρωπινο σας πρόσωπο, χωρίς να ρωτήσετε αν το θέλει η οικογένεια και κυρίως αν θα το ήθελε ο ίδιος... έλεος κάπου, συνδικαλιστές της δεκάρας...