Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Νέα στοιχεία για τους δολοφόνους της Καρολάιν


Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη ληστεία μετά φόνου στα Γλυκά Νερά, όπου έπεσε νεκρή η 20χρονη Καρολάιν μέσα στο σπίτι της, στις 11 Μαΐου.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 33χρονος πιλότος και σύζυγος της άτυχης Καρολάιν, φαίνεται ότι αναγνώρισε την αλβανική γλώσσα, ακούγοντας τις λιγοστές λέξεις των τριών δραστών που είχαν εισβάλει στη μεζονέτα.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος το βράδυ της 11ης Μαΐου ήταν δεμένος και φιμωμένος και έχει δει ελάχιστα πράγματα. Όμως άκουσε κάποιες σκόρπιες κουβέντες που αντάλλαξαν οι άγνωστοι που σκότωσαν τη γυναίκα του και απείλησαν τον ίδιο και το παιδί του.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας τον υπέβαλαν σε ένα είδος… ακουστικής εξέτασης διαφόρων γλωσσών θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να κατευθύνουν τις έρευνές τους. Ο 33χρονος πιλότος άκουσε διάφορες λέξεις στην αλβανική και τη γεωργιανή γλώσσα ακόμα και σε διαλέκτους Ρομά, με τις πληροφορίες να λένε ότι αυτά που άκουσε, ταίριαζαν με λέξεις από τη γειτονική μας χώρα. 

Επίσης, η εξερεύνηση της μεζονέτας, αν και τα αποτελέσματα της κρατούνται επτασφράγιστο μυστικό από τις Αρχές, εντόπισε τουλάχιστον ένα αποτύπωμα παπουτσιού.

«Αυτό σημαίνει ότι ξέρουμε το νούμερο παπουτσιού ενός εκ των δραστών. Αν αύριο έχουμε έναν ύποπτο με μικρό νούμερο παπουτσιού, θα σημαίνει ότι δεν ήταν το δικό του αποτύπωμα» λέει αστυνομικός της Ασφάλειας.

Επίσης, γενετικό υλικό διαφορετικό με των ενοίκων της μεζονέτας έχει εντοπιστεί αλλά «αποθηκεύτηκε» στη βάση δεδομένων των εγκληματολογικών ερευνών καθώς δεν ταυτοποιείται με κάποιο άτομο. 

Οι έρευνες των αστυνομικών του τμήματος Ανθρωποκτονιών για την υπόθεση, παρά τις απανωτές δολοφονίες του τελευταίου χρονικού διαστήματος, συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς καθώς η εξιχνίαση της ληστείας μετά φόνου στα Γλυκά Νερά παραμένει στις προτεραιότητες των Αρχών. 

 





Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μιλάμε για μεγάλες εξελίξεις....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αυτο το εγκλημα εξιχνιαζεται καθε μερα και περισσοτερο. Γλου γλου γλου , εγκληματοφοβικοι. Οι δραστες θα λογοδοτησουν στην δικαιοσυνη .