Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο Αλέξης Κούγιας εκπροσωπεί έναν από τους προσαχθέντες για τη Ζάκυνθο - Τί καταγγέλλει


Δελτίο τύπου του ποινικολόγου, Αλέξη Κούγια: Στον επικεφαλής του δικηγορικού μας γραφείου κο Αλέξιο Κούγια ανέθεσε την υπεράσπισή του ο, κατά το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της ΓΑΔΑ, βασικός ύποπτος ως δράστης της ανθρωποκτονίας εις βάρος της γυναίκας που έχασε τη ζωή της από τις σφαίρες αγνώστου μέχρι πρότινος δράστου στη Ζάκυνθο και της απόπειρας ανθρωποκτονίας του εν ζωή τότε συζύγου της, ξενοδόχου.

Δυστυχώς, το δικηγορικό μας γραφείο βρίσκεται στη δύσκολη θέση να καταγγείλει τον επικεφαλής του συγκεκριμένου Τμήματος της ΕΛΑΣ για παράνομες μεθόδους όσον αφορά τη διενέργεια της προανακρίσεως και την καταπάτηση των δικαιωμάτων του κατηγορουμένου, αλλά και για παράνομη συμπεριφορά εις βάρος συνεργάτη του γραφείου μας, η οποία με νόμιμο τρόπο ζήτησε τη λήψη αντιγράφων της δικογραφίας, πριν απολογηθεί ο κατηγορούμενος, το οποίο είναι νόμιμο δικαίωμά του.

Δυστυχώς, η πίεση των πολιτικών προϊσταμένων της ΕΛΑΣ για την αποκάλυψη των δραστών ακραίων εγκλημάτων σε όλη την ελληνική επικράτεια φαίνεται να οδηγεί κατά την κρίση  μας και μετά τα όσα συνέβησαν σήμερα στη ΓΑΔΑ εις βάρος ενός συνεργάτου του γραφείου μας σε ακραίες και ασυνήθεις συμπεριφορές αστυνομικών που καταπατούν τα δικαιώματα Ελλήνων πολιτών και μας φέρνουν στη δύσκολη θέση να τα καταγγείλουμε, αφού κύριο χαρακτηριστικό ενός ευνομούμενου κράτους δεν είναι η σύλληψη αθώων πολιτών και απόδοση κατηγοριών που θα καταρρεύσουν στα Δικαστήρια, δημιουργώντας συνθήκες κρίσεως εμπιστοσύνης στην ελληνική Δικαιοσύνη, αλλά ο σεβασμός και η προάσπιση των συνταγματικών δικαιωμάτων των πολιτών. 

 

Αθήνα, 08.06.2021

Με εκτίμηση

Αλέξιος Χ. Κούγιας









Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μηδενί δίκην δικάσεις, πριν αμφοίν μύθον ακούσεις. Έχει δικαιώματα ο πελάτης σας αλλά και η Υπηρεσία που καταγγέλλετε κε Κούγια. Εάν παραβιάστηκαν δικαιώματα του πελάτη σας το δελτιο τύπου δεν ωφελεί παρά μόνο να προκαλέσει εντυπώσεις σε άτομα που δεν ανήκουν στο χώρο. Υπάρχουν ενέργειες νόμιμες στις οποίες μπορείτε να προβείτε και όχι να αμαυρώνετε Υπηρεσίες πρώτης γραμμής με μομφές που εδράζονται και σε πολιτικές καταστάσεις.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ας μην βιαζόμαστε