Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο Αλεξανδρουπολίτης "ήρωας" Αστυνομικός Β.Μπαταρλής τραυματίστηκε σε διάρρηξη κατοικίας


της Κατερίνας Καλεντερίδου

Το ήθος του, η αξιοπρέπειά του, ο ηρωισμός του και η προσήλωση στο καθήκον, είναι λίγα μόνο από τα χαρακτηριστικά του.

 

Ο Αλεξανδρουπολίτης Βαγγέλης Μπαταρλής, που ακριβώς έναν χρόνο πριν 31-05-20 έσωσε μια κοπέλα στην Αττική από βέβαιο πνιγμό, σήμερα, νοσηλεύεται μετά από τραυματισμό που είχε το βράδυ της Δευτέρας. Το περιστατικό έλαβε χώρα στην Αθήνα, όπου μετά από κλήση στο 100 για παραβίαση κατοικίας 2ου ορόφου από 2 άτομα, η ομάδα του δικού μας Βαγγέλη, έσπευσε στο σημείο.

 


"Μεταβήκαμε άμεσα στο σημείο όπου αρχικά συνελήφθη ο πρώτος δράστης και στην συνέχεια συνελήφθη κ ο δεύτερος στην ταράτσα της οικίας με μια μικρή απρόβλεπτη παρένθεση. Λόγω παλαιότητας της οικίας στην προσπάθεια μου να ανέβω αποκολλήθηκε ο τοίχος μαζί με εμένα 105 κιλά, στο κενο απο 10 μέτρα ύψος, στον ακάλυπτο κ ο τοίχος έπεσε πάνω μου χωρίς ευτυχώς να σπάσω τίποτα, παρα μόνο κάποια κατάγματα σ γόνατα πόδια χέρια" , αναφέρει ο ίδιος χαρακτηριστικά.

 

Ο Βαγγέλης Μπαταρλής, ευχαρίστησε τους συναδέλφους του της Β Αλλαγής της Άμεσης Δράσης για την ενίσχυση, την άμεση ανταπόκριση και τη συναδελφικότητα που επέδειξαν για ακόμα μια φορά, ενώ παράλληλα, ζήσησε μια συγγνώμη, από τη μητέρα του και την οικογένειά του συνολικά.

 

Λέγοντάς τους χαρακτηριστικά: "Μάνα μπαμπά σορρυ αυτός είμαι δεν αλλάζω το ξέρετε πολύ καλά!!!Γενικα ξέρω πως θα μου πείτε πολλοί δεν αξίζει μπλα μπλα μπλα δεν είμαι κ@μπατσος ούτε από αυτούς που υποστηρίζουν την αστυνομία σε κάθε της κίνηση .Καλώς η κακώς γι αυτό μπήκα σε αυτό το σώμα και είναι χαρά μου να προσπαθώ κ να ξεβρομίζω την κοινωνία από τέτοια αποβράσματα με κάθε προσωπικό μου κόστος".

 

Εμείς όλοι οι συμπατριώτες του δεν έχουμε παρά να του ευχηθούμε καλή και γρήγορη ανάρρωση, αλλά και να του πούμε ένα μεγάλο "ευχαριστώ", που κάνει περήφανο ολόκληρο τον Έβρο, μέσα από την αυτοθυσία και τον επαγγελματισμό του!

pameevro.gr







Δημοσίευση σχολίου

11 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
μπράβο στον φρουρό! άντε και συνδικαλιστής στο σεφεα!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τη ζυγαρια δεν την ειδες;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το έχει το ποίημα. Σίγουρα πάει για αυριανός συνδικαλιστής.
Ο χρήστης Nick Bal είπε…
Ξεκίνα από τα βασικά . Στη φωτό βλέπουμε έναν υπαρχιφυλακα ΑΝΑΚΡΙΤΙΚΌ !
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μπράβο οι άλλοι δεν μπορούν ούτε να μιλήσουν
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Οι κακίες μπορούν να λείπουν... Δεν είναι ειδικός φρουρός ο συγκεκριμένος...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν είναι φρουρός άσχετε. Γνωρίζεις από σήματα;
Ο χρήστης Πάρης Σ. είπε…
Και εμείς έχουμε τραυματιστεί αλλά δε κάνουμε έτσι... νούμερο.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αυτος θα κοιταζε το κινητο του για να βγαλει σελφι και τσακιστηκε μονος του.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μπραβο στον συναδελφο για τον ζηλο που επιδεικνυει.
Οσον αφορα τον ναρκισσισμο και την αναγκη για επιδειξη , ειναι αλλο κομματι. Δικαιωμα του να εκτιθεται , μακαρι να το καταλαβει νωρις και να κανει λιγο κρατει μη φαει τα μουτρα του καποια στιγμη και πεσει απο το συννεφακι στο οποιο βρισκεται.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
κλασική ΑΔ...να πουλήσουμε παπά!