Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η Π.Ο.ΑΣ.Υ. στην τελετή αποφοίτησης των νέων Υπαστυνόμων

Ανακοίνωση τής ΠΟΑΣΥ: Πραγματοποιήθηκε σήμερα, 18 Ιουνίου 2021, η τελετή αποφοίτησης των νέων Υπαστυνόμων Β΄, της  Σχολής Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας. 

Τα ξίφη στους νέους Αξιωματικούς επέδωσε η Α.Ε. η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, κα Κατερίνα ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ παρουσία της Πολιτειακής Ηγεσίας της Χώρας και της Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας του Σώματος.



Από πλευράς Π.Ο.ΑΣ.Υ., εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο κ. Γρηγόρη ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟ, παρέστησαν ο Γραμματέας Δ.Σ. Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Χρήστος ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗΣ και το μέλος Δ.Σ. Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Νίκος ΡΗΓΑΣ.



Εκφράζουμε ευχές για καλή σταδιοδρομία στους νέους Αξιωματικούς του Σώματος υπενθυμίζοντας ότι αποστολή της Σχολής είναι η σύγχρονη, επιστημονική, θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση των σπουδαστών και για αυτήν θα αγωνιζόμαστε ως Ομοσπονδία.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

        O Πρόεδρος                            Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος









Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Οι τεμπέληδες στους τεμπέληδες μια χαρά έδεσε το γλυκό
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Οι μαιντανοι πανταχου παροντες. Τοσο αναγκη για αυτοπροβολη και ναρκισσοι που μας δειχνουν φωτογραφια με τους ιδιους να σφιγγονται αντι των νεων υπαστυνομων και της πολιτικης κ φυσικης ηγεσιας του σωματος. Τοσο λιγοι ολοι. Στολη και 8ωρο στο τμημα και αν θελετε να παλεψετε για τα δικαιωματα των συναδελφων καντε το εκτος υπηρεσιας η στο ρεπο σας , εφοσον ομως δουλεψετε στο πεζοδρομιο μαζι μας το 8ωρο.