Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΠΟΑΣΥ: Η Δικαιοσύνη μίλησε! - Ποια η απόφαση τού Εφετείου


Δημοσιεύουμε ανακοίνωση τής ΠΟΑΣΥ: Ζήτημα έλλειψης διοίκησης της Ομοσπονδίας δεν γεννάται, η δε παρούσα αιρετή διοίκηση είναι νόμιμη και τα μέλη της ουδέποτε παραιτήθηκαν ρητά ή σιωπηρά, έκρινε τελεσίδικα το Εφετείο Αθηνών, (απόφαση υπ’ αρίθμ. 2710/2021 του 14ου Μονομελούς Τμήματος), λήγοντας τη δικαστική διένεξη και δίνοντας τέλος στην ψευδολογία, που είχε καλλιεργηθεί τον τελευταίο καιρό.

Ουδεμία παραίτηση ρητή ή σιωπηρή των μελών της διοίκησης δεν μπορεί να συναχθεί  από οποιαδήποτε ενέργειά τους, κατά τη διάρκεια του 30ου Πανελλαδικού Συνεδρίου της 3 και 4 Μαρτίου 2020 και συνεπώς ουδέποτε εγκαθιδρύθηκε έλλειψη διοίκησης στην Ομοσπονδία.

Αυτά έκρινε, μεταξύ άλλων, το Εφετείο Αθηνών, ύστερα από έφεση που είχε ασκηθεί κατά της - επίσης απορριπτικής - απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, ύστερα από αγωγή της Ε.Α.Υ. Φωκίδας και τριών φυσικών προσώπων, λήγοντας τελεσίδικα τη δικαστική περιπέτεια στην οποία είχε υποβληθεί η Ομοσπονδία.

«Όσοι σκέφτηκαν να κάνουν κακό στην Ομοσπονδία, να την γυρίσουν στην εσωστρέφεια και σε σκοτεινές περιόδους ακυβερνησίας, ονειρευοόμενοι για τον εαυτό τους μια δοτή θέση στο Προεδρείο ή ακόμα και στη θέση του Προέδρου, έμειναν με το όνειρο θερινής νυκτός τους. Η Ελληνική Αστυνομία αλλά και το ίδιο το Συνδικαλιστικό Κίνημα βάλλονται από πολλούς εξωτερικούς εχθρούς. Σε αυτούς, ας μην προστίθενται και εσωτερικοί με ιδιοτελείς σκοπούς…» τόνισε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γρηγόρης ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ, ο οποίος πρόσθεσε ότι η συγκεκριμένη απόφαση αποτελεί μνημείο για την Ομοσπονδία και περιλαμβάνει πολλές και εξαιρετικά χρήσιμες σκέψεις για μια σειρά νομικών ζητημάτων που τίθενται, ενόψει μάλιστα και του ιδιαιτέρου καθεστώτος, που ισχύει για τα συνδικαλιστικά σωματεία κατά τη διάρκεια της πανδημίας. «Ας την διαβάσουμε όλοι πολλές φορές. Θα γίνουμε σίγουρα σοφότεροι. Ως προς τα επιχειρήματα των αντιδίκων της Ομοσπονδίας, αυτά απορρίπτονται όλα ως αβάσιμα, ένα προς ένα. Αρκούν νομίζουμε τρεις δικαστικές κρίσεις, που δικαιώνουν την Ομοσπονδία!», συμπλήρωσε.

Ευχαρίστησε όλους τους παραστάντες στη δίκη δικηγόρους, ενώ για το νομικό σύμβουλο της Ομοσπονδίας Χαρ. Μπουκουβάλα και τους συνεργάτες του επισήμανε ότι αποτελούν το νομικό θεσμό της Ομοσπονδίας.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

        O Πρόεδρος                            Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος

 









Δημοσίευση σχολίου

8 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
τις κουτάλες αδέρφια!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
τωρα να δούμε τι άλλο θα γράψτε ως σχολιαστές πονάει η απόφαση αλλα θα σας περάσει
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αντε τωρα που τελειωσαν τα δικαστηρια των λιγουρηδων για δοτή εξουσια μηπως ηρθε η ωρα και για συνδικαλισμο ουσίας και αποτελεσματος απο την ομοσπονδία; Πολλα τα ανεπιλυτα ζητηματα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ξυδακι αφελφε
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κρατήστε χαμηλούς τόνους γιατί η διοίκηση της Ομοσπονδίας έχει ευθύνη.
Το απαράδεκτο ήταν η προσπάθεια της διοίκησης της ΠΟΑΣΥ να μετατρέψει αιφνιδιαστικά το συνέδριο του Μαρτίου 2020 σε εκλογικό, όταν οι συνάδελφοι μας προσπαθούσαν να κρατήσουν Θερμοπύλες στα σύνορα της Χώρας μας. Παραδεχτείτε τα λάθη σας και ΜΗΝ ΤΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΤΕ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Άχρηστοι της ΠΟΑΣΥ δεν μας ενδιαφέρουν τα δικαστήρια που αφορούν εσάς...Κάντε κανένα δικαστήριο να αφορούν και να δικαιώνουν το αστυνομικό προσωπικό.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
συριζοφωκιδα!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εγώ θυμάμαι στο συνέδριο αυτό το παίζατε Κινέζοι όταν οι 70 σύνεδροι που βάλετε ζήτησαν εκλογές ενώ είχατε ήδη δύο μέρες πριν ζητήσει δικηγόρο για τις δήθεν έκτακτες εκλογές. Ε ρε κοροϊδία