Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γιώργος Παπασηφάκης: Μόνο σεβασμός και αμέριστη εμπιστοσύνη αξίζει σε όλο το προσωπικό!!!!


Ανάρτηση τού Γιώργου Παπασηφάκη, αποστράτου αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ και πρώην επικεφαλής της ΥΔΕΖΙ: Επειδή από χθές, αλλά και γενικά το τελευταίο διάστημα πολλά λέγονται και γράφονται.


Η ΥΔΕΖΙ γενικότερα (Ανθρωποκτονιών, Διαρρηκτών  και Εκβιαστών) και  στην συγκεκριμένη περίπτωση το Τμήμα ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΩΝ, έχουν διαχρονικά αποδείξει την αξία, τις ικανότητες και τον επαγγελματισμό του προσωπικού τους.

Είναι ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ  για τους οποίους τίποτα δεν είναι αδύνατον!!!

Ήταν, είναι και θα είναι μακράν η καλύτερη και ικανότερη υπηρεσία της Αστυνομίας!!

Μόνο σεβασμός αξίζει σε όλο το προσωπικό!!!!
Και εμπιστοσύνη!!! Αμέριστη!!Τώρα και πάντα!!!

Και κάτι τελευταίο, ας σταματήσουμε να συγκρίνουμε και να συγχέουμε Αστυνομικούς με τηλεοπτικά πρόσωπα.
Είναι άδικο και προσβλητικό για τους πραγματικούς Αστυνομικούς!!!

Με την αγάπη και τον σεβασμό μου.









Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλημέρα, έτσι είναι, να λέγονται αυτά, οι συνάδελφοι που υπηρετούν στην συγκεκριμένη υπηρεσία κ σ όλα τα τμήματα της, αξιζουν μόνο το σεβασμό μας κ την αμέριστη συμπαράσταση μας στο έργο τους. Εκφράζω δε τον θαυμασμό μου ως προς τον επαγγελματισμο, καθότι αν κ υπηρετώ ως αξιωματικός σ άλλο Σώμα Ασφαλείας, είναι για μας πρότυπο οι συνάδελφοι που υπηρετούν εκει. "Χειρουργικές" θα χαρακτήριζα τις μεθόδους κ τις κινήσεις τους προς την εξιχνίαση! Το σημαντικότερο είναι να κλείνουμε τ αυτιά μας στους μαιντανους της τηλεόρασης, μάλιστα, κάποιοι μιλάνε χωρίς να χουν ιδέα από αστυνομία (συνδικαλιστές ΕΦ κτλ) κ αμαυρώνουν εικόνες. Ευχαριστώ για το βήμα που μου δίνεται κ πάλι συγχαρητήρια στους ικανούς συναδέλφους, αξιωματικούς κ μη.