Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο αστυνομικός, τα χρέη από τον τζόγο και οι ληστείες


Έναν εν ενεργεία συνάδελφό τους, 31 ετών, συνέλαβαν τα στελέχη του Τμήματος Ληστειών της Ασφάλειας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνά τους είχε περάσει στην παρανομία και διέπραττε ληστείες με το υπηρεσιακό όπλο του.

Ο αστυνομικός, που έχει οργανική θέση στο τμήμα του Μοσχάτου και τον είχαν διαθέσει στη φύλαξη των γραφείων της Νέας Δημοκρατίας, είχε πάθος με τον τζόγο. Όπως αποκάλυψε στους συναδέλφους του, που τον συνέλαβαν, είχε πολλά χρέη και, αφού είχε δανειστεί χρήματα από όποιον γνώριζε, αποφάσισε να ξεκινήσει τις ληστείες, για να μπορέσει να καλύψει τα χρέη του και να συνεχίσει να παίζει.

Έντεκα ληστείες σε πρατήρια υγρών καυσίμων διέπραξε με το πιστόλι, που του έδωσε η ΕΛ.ΑΣ για να προστατεύει τον εαυτό του και τους πολίτες από τους κακοποιούς. Τώρα είναι αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη. 

 

Μανώλης Ασαριώτης




Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

Ο χρήστης jimmi o tromeros είπε…
Κατι μου θυμιζει αυτο...πριν 2 χρονια ειδικος φρουρος δεν εκλεψε 2 ασυρματους απο τη Διας και εναν απο ΑΤ. Και αυτος τζογο επικαλεστηκε..το χουν μαθει το ποιημα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Των πανελληνίων είναι ; Γιατί βρίζουμε τους βήτα δες εμείς οι μορφωμένοι μακάρι να είναι ο τελευταίος αλλα ......
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
οι συνάδελφοι του προφανώς δεν ήξεραν τίποτα ε? αφήνουμε τέτοια αποβράσματα να κυκλοφορούν ανάμεσα μας, δεν λέμε τίποτα γιατί είναι συνάδελφος και είναι κρίμα...αλλά αν κανένας συνάδελφος είναι λίγο ποιο ευαίσθητος σε θέματα ρατσισμού και φασισμού είναι δαχτυλοδειχτουμενος από όλους ως άπλυτος και εθνοπροδότης... να τους χαίρεστε!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γιατί δέν δίνουν τα στοιχεία του με σχετική Εισαγγελική Διάταξη, για την προστασία του κοινωνικού συνόλου προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας στη διερεύνηση της συμμετοχής του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πρωην Ε.Φ νυν αστυφυλακας